Geotermisk varme Pros & ulemper

March 28

Selv om air temperaturer svinger med årstiderne, forbliver underjordiske temperaturer stabil. I løbet af efteråret og vinteren betyder dette, temperatur belowground føles varmere end ovenstående. Geotermisk varmesystemer indpasses i den underjordiske varme til at opvarme boligen og virksomheder. Systemerne bruger underjordiske rør fyldt med væske til at overføre varmen fra jorden til indendørs. Flere typer af geotermisk varmesystemer findes for virksomheder eller hjem, og forbrugerne bør overveje fordele og ulemper.

Omkostningsbesparelser

Husejere, virksomheder og skoler, der har installeret geotermisk varme nyde betydelige energibesparelser. Faktisk kan husejere forvente at spare 30 til 70 procent på varme, ifølge den vestlige område magt Administration hjemmeside.

Oprindelige mærkat chok

Den oprindelige investering i geotermisk varme kan efterlade nogle forbrugere med mærkat chok. En 2008 undersøgelse for Connecticut's generalforsamling bemærkes, at den primære ulempe at jordvarme er de omkostninger, der kan i alt mere end $30.000 når installeret med tilbagevirkende kraft i en 1.800-square-foot hjem. Men geotermiske kunder forrente de oprindelige omkostninger i fremtidige energibesparelser. For eksempel, profileret en 2006 artikel i McGraw Hill konstruktion magasin en mellemskole, der indarbejdet geotermisk varme og planlagt til at inddrive omkostningerne i lidt mere end seks år. Det betyder, at skolen kan investere flere penge til uddannelse i fremtiden.

Bæredygtig energi

Geotermisk varme udleder færre emissioner end traditionelle varmesystemer. Dele i inde enheder sidste i 25 år og 40 år eller længere for underground komponenter, gør geotermiske systemer en bæredygtig løsning, ifølge en rapport fra 2008 til Connecticut's generalforsamling. Geotermisk varme bruger op til 50 procent mindre elektricitet end traditionelle varmesystemer, rapporten angivet.

Diskret betjening

Folk inde i et geotermisk-opvarmede hjem vil ikke høre operativsystem fordi geotermiske systemer ikke udsender eksplosionerne af varm luft som traditionelle systemer undertiden gør, ifølge det amerikanske Department of Energy.

Pladsbesparende

Geotermiske systemer, fylder mindre end traditionelle varme, ifølge det amerikanske Department of Energy hjemmeside. Det betyder, at virksomheder, skoler og boligejere kan drage fordel af ekstra plads. På den anden side bemærkede en 2006 artikel i McGraw Hill konstruktion magasinet, at mange ingeniører foretrækker en konservativ tilgang til design og har tendens til at indeholde en backup fyrrummet system. Mennesker og virksomheder, der ønsker et backup-system gå glip af de plads-besparelse fordele af geotermisk varme.

Medarbejder ansættelse

McGraw Hill konstruktion magazine påpegede, at skoler scorer højere i fakultetet rekrutteringstiltag, når de bygger grønne skoler, herunder geotermisk varme. Denne ansættelse fordel kan også forekomme i andre industrier. En 2010 rapport fra Johnson kontrol fundet, at 96 procent af 18 - til 25-årige og 98 procent af 26 - til 35-årige ønske om en grøn arbejdsplads. Geotermisk varme er blot én mulighed for en grøn arbejdsplads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com