Gering sav vs Radial Arm Saw

November 15

Gering sav vs Radial Arm Saw

Radial arm Save er populære arbejdsheste til alle former for byggeri. Du kan behandle en masse nedskæringer hurtig, let semiautomate i opskæringen og skære forholdsvis store stykker uden problemer. Gering sav er mere specialiseret: de har som regel mindre kapacitet både dybde og bredde i snit, men de er transportabel og er generelt mere præcis.

Karakteristik af Radial Arm Save

Radial arm Save er normalt sat op permanent, eller i mindst længden af en opførelse job, med et stort bord leveres af fabrikanten udvidet med to store feeder tabeller, en til venstre og en anden til højre. De fås i både 110 og 220 AC versioner, med op til 3 hk motorer og en 16-tommer klinge, som letter en skæring dybde mindst 4 inches. Save denne størrelse har en crosscut kapacitet på omkring 29 inches og en 45-graders miter skære kapacitet på omkring 22 inches. Mindre radial arm Save har reduceret dybde og crosscut kapacitet, men de overstiger normalt de dybde og crosscut kapaciteter i endnu større gering sav.

Fordele ved Radial Arm Save

Du kan nemt oprette en stop (et stykke træ fastspændt på bordet for at stoppe i slutningen af bestyrelsen en bestemt afstand fra savklingen) på en af tabellerne støtte, hvilket gør det let at sætte i successive stykker af tømmer og skære dem til en forudbestemt dybde. Gering og sammensatte nedskæringer er også nemt at sætte op. En sammensat cut er for eksempel en miter skåret på 45 grader i bredden af bestyrelsen, og også skære det på nogle andre vinkel på tværs af dybden af bestyrelsen. Generelt en god radial arm så er tilbøjelige til at producere flere nedskæringer i timen, især når ens nedskæringer gentages. En stor format høj kapacitet radial arm så kan koste mere end $6.000; mindre save starter normalt omkring $1500 (fra foråret, 2010).

Karakteristik af gering sav

Gering sav kommer i mange forskellige størrelser og motor kapacitet, men de er generelt mindre, mindre kraftfuld Save, der er yderst transportabel. 10 - 12 tommer vingerne er mest almindelige; disse begrænse de afskårne bredder til 3 til 4 inches. De fleste kommer med et bærehåndtag, der gør dem så næsten lige så let at flytte rundt på jobsite som en roterende sav. De almindeligt koster fra $150 til $700 (som i foråret, 2010).

Fordele ved gering sav

Trods deres størrelse, er gering sav foretrukket af de fleste finish tømrere og møbelsnedkere hvor et meget præcise snit er nødvendig i feltet. Gering sav også komme som sammensatte Save og kan gøre den samme slags nedskæringer som roterende arm Save med mindre omkostninger og større mobilitet.

Som så er bedre for dit Job?

Når du har brug for en høj-produktionsafgang, især hvor du gør et par stykker igen og igen (opbygge en store dæk, skæring speciale sidespor ved en gentagen vinkel) eller på en større indramning job hvor kan det være mere økonomisk at have bestyrelser forud skårne til længde og derefter overgivet til ru tømrere til søm-gunning), en radial arm så vil tjene dig bedre. Den større bord-håndtering kapacitet på en radial arm så ikke kun en fordel, men en nødvendighed for bestyrelsen bredde overstiger 6 inches og bestyrelsen dybder vil også langt ud over 2 inches.

Hvor skal du portabilitet, lave omkostninger og meget præcise udskæringer (efterbehandling kabinet arbejdspladser med felt-cut trims, gør mange forskellige sammensatte nedskæringer på forskellige steder på et jobsite), og hvor bestyrelsen størrelser er ikke særlig stor (kabinet trim for eksempel), en gering sav, især en med en kapacitet for sammensatte nedskæringer, er et bedre valg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com