Giftige planter, der er hjemmehørende i Texas

August 18

Hvert år i Texas, forårsage giftig plante forgiftning en anslået $50 til $100 millioner i husdyr tab, ifølge Texas A & M University. Gartnere og landmænd kan styre disse planter ved at identificere dem og vide deres vækst vaner og toksikologi. Hvis dit husdyr indtager en giftig plante, søge dyrlæge rådgivning øjeblikkeligt.

Ranunkel

Ranunkel er fundet langs grøfter, i lavvandede og i mudderbanker i Texas. Denne oprindelige plante har bitter smag og indeholder protoanemonin, et svidende agent. Som plante blomster, giftig agent stigninger. Tegn på forgiftning i husdyr omfatter diarré, mavesmerter, depression og død. Ranunkel har gule blomster, der vokser i klynger, fan-formet. Planten er bedst når det får masser af vand.

Pokeberry

Pokeberry, også kaldet pokeweed, er fundet i pensel bunker og sandet jord. Planten vokser op til 10 fod høj og har store, grønne blade. Pokeberry har Rosa-hvide blomster, der vises før sortbrune lilla bær. Anlægget er en mave lokalirriterende og forårsager mavesmerter, diarré, opkastning og død, ifølge Texas A & M University. Plantens rodstok, så tillader ikke svin til at grave det.

Bitter Sneezeweed

Bitter sneezeweed er en etårig plante, der vokser ca 1-½ fod høje. En sort har alle gule blomster, mens en anden sort har gule blomsterblade med en rødlig-brun center. Anlægget har en bitter smag og stærk lugt. Tegn på forgiftning forårsaget af denne plante omfatter spytsekretion, slibning af tænder, opkastning og svaghed. Ikke slagte nogen græs-fodret køer, spise bitter sneezeweed, som det kan være giftige for mennesker.

Sweetclover

Sweetclover er en årlig med forgrenede stilke, der vokser op til 8 fod høj. Små, gule eller hvide blomster blomstre i pigge på denne plante. Disse vilde indfødte Texas planter vokser langs vejsider og omkring tanke. Anlægget har en skarp lugt når knust. Tegn på forgiftning omfatter stivhed, hævelse under huden, næseblod, kramper og død. I flere tilfælde har køer og/eller deres nyfødte kalve bløder ihjel efter indtagelse af sweetclover hø, som anført af Texas A & M University.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com