Giftige slanger af Tennessee

September 25

Giftige slanger af Tennessee

Der er fire arter af slanger i Tennessee, der er giftige, alle som hører til familien pit viper. Slanger i pit viper familie har en varme-sensing pit på forsiden af hovedet, så dem til opsøge bytte. De kan identificeres ved deres elliptisk elever, der ligger lodret på hovedet.

Vestlige Cottonmouth

Den vestlige cottonmouth kaldes også normalt en "vand moccasin" og er hjemmehørende i det sydøstlige USA, typisk findes i akvatiske miljøer. Det er en tyk-rørige slange og mørke oliven, brun eller sort, undertiden med mørke brune bands, som det er vanskeligt at skelne, og en gullig eller tan undersiden. Lederen af den vestlige cottonmouth er trekantede, normalt med mørke striber på begge sider, som løber fra øjne til bagsiden af hovedet. Vestlige cottonmouths lever hovedsageligt af fisk og padder.

Copperhead

Copperhead er også kendt som "highland moccasin" og er den mest almindelige giftige slange i det østlige USA. De er typisk farverige og lyst mønstrede med en tan eller Rosa organ, der er stribet med kastanje-farvede bånd, der er timeglas-formet, samt en kobber-farvede hoved. Copperheads foretrækker at bo i nærheden af vandløb eller uforstyrret områder med betydelig dækning. Selv om de tegner sig for de fleste af slangebid rapporteret i Tennessee, copperhead er det mindst giftige slange i staten og sjældent forårsager alvorlige skader.

Træ klapperslange

Tømmer klapperslanger har tætbygget organer og har normalt en lys-farvet gul, tan eller grå krop med mørke bånd hen over ryggen. De har en trekantet hoved og en rangle på halen, der gør en summende lyd når ophidset. Vigtigste levested for en Træ klapperslange er træbygninger skovområde, og de er genert, undgå kontakt med mennesker. Fordi slangen har en langsom gengivelse, dens numre er sunket ned på grund af mennesker ukritisk dræbe den.

Vestlig pygmæ klapperslange

Den vestlige pygmæ klapperslange er lille, selv når fuldt udvokset, at nå frem til et maksimum på 15 til 20 inches i længden. Deres kroppe er generelt grå med sort siksak tværs over ryggen. I Tennessee er den vestlige pygmy findes langs flodslette af Tennessee-floden i sumpe, moser, flodsletter og våde enge. På grund af dens størrelse, dens rattle er lille og lyder som brummer af et insekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com