Gigantiske kakerlakker, der lever i palmer

April 3

Gigantiske kakerlakker, der lever i palmer

Den amerikansk kakerlak (Periplaneta Americana Linnaeus) er den største fælles kakerlak. Det er i gennemsnit 1½ til 2 inches lang. Disse kakerlakker er normalt et udendørs arter, der lever i træer, palmer, woodpiles og kloaksystemer. De er rødlig brun farve. Der er måder at styre amerikansk kakerlak angreb på din palmer.

Lokkemad

Amerikansk kakerlak lokkemad er giftige ingredienser formuleret i en fødekilde. De mest effektive aktive giftige ingredienser omfatter hydramethylnon og fipronil. En professionel ville gælde madding indeholdende aktive giftige ingredienser dinotefuran, imidacloprid, fipronil, hydramethylnon, indoxacarb eller acetamiprid. Amerikansk kakerlak lokkemad sælges som støv, geler, pastaer eller granulat. Støv lokkemad bør anvendes med en pære duster. Pasta og geler kommer med en sprøjte for at anvende ind i sprækker på din palm tree. De kornede lokkemad bør anvendes langs kanten af træerne. Kakerlak lokkemad har lav toksicitet over for dyr som katte og hunde.

Insekt vækstregulatorer

Insekt vækstregulatorer anvendes af en professionel skadedyrsbekæmpelse kontrol agent. De må ikke dræbe kakerlakker men gøre umodne kakerlakker steril som voksne. Inden for et år dør kakerlak befolkning ud. Det er en god ide at bruge insekt vækstregulatorer i kombination med lokkemad for hurtigere dræber af de amerikanske kakerlakker. De mest almindelige aktive ingredienser er hydroprene og pyriproxyfen.

Aerosol-spray og uorganisk støv

Aerosol-spray vil ikke dræbe en hel amerikansk kakerlak angreb men vil dræbe individuelle kakerlakker sprøjtet med gift. Støv er anvendt med et squeeze-pære duster. Disse omfatter silica aerogel og borsyre. Silicastøv vil overholde kakerlakker neglebånd og absorbere sin beskyttende voks dækker. Dette tørrer kakerlak og dræber den. Borsyre er giftigt for kakerlaks mave. Kakerlak gåture på støvet og indtager det når det grooms selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com