Gips alternativer

September 26

Gips alternativer

Gips (hydreret kalciumsulfat) er en rock-dannende mineral, der er lavet af saltvand. Dette mineral er som regel hvide, farveløse eller grå og er almindeligt forvandlet til byggematerialer såsom gips, væg bestyrelser og cement. En ulempe at bruge gips som byggemateriale er, at det er modtagelig for skimmel over tid. Som et resultat, har bygherrer forsøgt at finde alternative byggematerialer at bekæmpe dette problem.

Glasfiber armeret beton

Dette materiale er god at bruge når de forsøger for at erstatte visse dekorative elementer på en bygning, der er blevet forringet enten tid eller mug. Det krymper meget lidt mens tørring så det kan nemt blive støbt i en støbeform, der er taget fra den beskadigede stykke murværk. Glasfiber armeret beton er let og vejrbestandig. En ulempe at denne form for beton er, at det ikke kan bruges som bærende materiale.

Naturlige kalk gips/Marmorino

Kalkpuds er en blanding af kalk, sand og en bindende materialer som halm. Marmorino er produceret på samme måde, men erstatter sandet med marmor. Begge er gode for indvendige og udvendige vægge i enten historiske eller moderne bygninger. Disse materialer har god lys reflekterende egenskaber og er anti-allergifremkaldende. Når du arbejder med disse materialer, de skal anvendes til en stabil opbakning som mursten eller gipsplader eller andet, de er tilbøjelig til at revne. Disse plastre kan også tage alt fra et par dage til seks måneder til fuldt hærde afhængig af underlag materiale.

Naturlige ler gips

Denne miljøvenlige byggemateriale er lavet af sten og mineraler, der er blandet med sand og vand. Afhængigt af den ønskede effekt, ler gips kan stå ru eller glat og har enten mat eller poleret overflade. Ler gips tager farve godt og er begge 100 - procent naturlige og åndbar. Med hensyn til maling, driftsmateriel og inventar, ler puds er meget det samme som gips, men er lettere at anvende. Dette materiale er fugt absorberende, kan vandet komme ind finish og forårsage gips til at svulme. En konstant strøm af vand over ler gips kan også forårsage at erodere.

Betonelementer

Denne form for beton er i stand til at bære en belastning og kan bruges til form eller reparation ornamentale strukturer, da det ikke krymper meget mens tørring. Som materiale, det udvider og sammentrækker på stort set samme måde at stenen ikke under forskellige temperaturer. Det er mere fugt absorberende end sten, så for at sikre, at det ikke lider af vandskade, der bør anvendes en vand-resistent belægning af en slags.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com