Gips anvendelser for snavs & jord

December 24

Gips anvendelser for snavs & jord

Gips er et billig mineral sammensatte ofte føjet til multipurpose haver at forbedre og berige plantevækst. Dette mineral er både let tilgængelig på hjemmet og haven butikker, og er også meget nemt at tilføje til haven. Det kan bruges til mange formål, som alle har store fordele for snavs og jord. Gips er også kendt som hydreret kalciumsulfat og holder to grundlæggende elementer, der øger vækst: calcium og svovl.

Jord-løsne

Granuleret gips bruges ofte i lerjord til at løsne og gøde jorden. Processen tager omkring tre år at fuldt oversvømme jorden med gips, således at det er egnet til planternes vækst og sundhed. Grunden til dette er, at gips løsner jorden for at give dræning kapaciteter for planterne. Planterne lægges i blød i calcium og svovl mens granulerne gips langsomt arbejder sig vej gennem jorden, løsne det og giver mulighed for den bedst mulige dræning. Selvom gips virker bedst anvendes en gang om året over en periode på tre år, kan den stadig føjes til en eksisterende have for en minimal effekt.

Regnorm stigning

Når den anvendes en gang om året over en periode på tre år, øger tilsætning af gips mængden af regnormene. Regnorme er til gavn for planternes vækst og sundhed fordi de cirkulerer luft i jorden. En gips tilføjelse skaber en meget beboelig, åndbar og behageligt miljø for regnorme, hvilket fører til ultimate Plantesundhed.

Gødning

Mens calcium i gips gør dette mineral en ideel gødning for alle planter, er der nogle planter, der specielt vil drage fordel af svovl aspekt. Planter som Rhododendron, azalea og gardenias alle trives fra en ansøgning af gips på grund af dens svovlindhold. Denne komponent hjælper med at oprette byggesten (aminosyre) af planter, fører til udviklingen af proteiner. Hjem gartnere kan også være interesseret i at vide, at gips er sikker at bruge på sure jord planter, fordi det ikke ændre jordens pH balance.

Andre

En anden stor fordel af gips er, at det har evnen til at forbedre andre forbindelser, der er blevet føjet til jorden. Gødning og kalk er blot to eksempler på dette. Gips og kalk arbejder særligt godt sammen i sur jord. Kalk, beregnet til at øge pH i jord, er bremset på vej ind i snavset ved en gips. Dette øger igen længden af tid at lime tager til at absorbere, således at lime i blød i jorden mere grundigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com