Gips gips problemer

January 22

Gipsplader er kendt af en række navne, herunder drywall, ark rock, grøn board, blå bord eller væg board. Kan opstå problemer med gipsplader, før eller efter installationen. Problemer med gipsplader efter installation ikke er spørgsmål generelt relateret til produkt, men som følge af forkert håndtering eller efterbehandling eller skader på byggepladsen. Der er en række af gipsplader problemer, nogle meget alvorlige, at forekomme før installation.

Kinesiske gipsvæg

Kontrollere kilden til gipsplader før du bruger det i en opførelse job, eller når virksomheden en remodeling projekt. Gipsplader fremstillet i Kina mellem 2004 og 2007 har vist sig for at indeholde højere end acceptable svovlindhold. Omtalt som "Kinesisk Drywall", udsender denne gipsplader svovl gasser, der skader kobber mekanismer og er skadelige for mennesker. Identificere kinesiske drywall ved stemplet/udskrevet mærkning på bagsiden, der læser "Made i Kina." Fremherskende producenten af denne gipsplader bruger en blå og gul etiket. Efter installation, kan kinesiske drywall identificeres ved indendørs luftkvalitet afprøvning og kontrol, hvis tilstødende kobber mekanismer vender sort. Lugten af svovl er ofte udbredt i en struktur med kinesiske gipsvæg. A certificeret bygning inspektør og byggeri defekt oprydning specialist bør konsulteres for positiv identifikation og sikker fjernelse af kinesiske gipsvæg.

Beskadigelse under Transport

Levering, levering, opbevaring og flytning af gipsplader kan oprette en række problemer. Gipsplader kan halvtosset, brudt, split, tilhugget eller knust. Omhyggelig håndtering og beskyttelse under transport sikrer gipsplader er i god stand og egnet til installation og efterbehandling. En levering af beskadigede gips kan nægtede og returneres til leverandøren. Men nogle gange brudt gipsplader kan reddes; skåret brudt drywall i mindre stykker passer til afsnittene projekt og kassér ubrugelig.

Eksponering for elementer

Levering, forsendelse eller opbevaring i våde forhold giver gipsplader en højere end acceptable vandindhold. Markeret med en fugt måler, er 15 procent fugt en acceptabel maksimum for gipsplader før installation. Fugtighedsindhold højere end 15 procent kan resultere i mikrobiel vækst--ved almindeligt som mug. Job site storage, især af gipsplader, bør overvåges for at sikre en kvalitet færdige projekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com