Gips Mineral anvendelser

October 13

Gips Mineral anvendelser

Gips indeholder calcium og er en calcium sulfat hydrat. Gips har flere anvendelser, herunder som en jord ændring, i gips gips foringer til huse og i gips i Paris for en bred vifte af forme og afstøbninger.

Jord ændring

Environmental Protection Agency (EPA) siger, at gips kan bidrage til at forbedre jordbunden på flere måder. Det giver næringsstoffer for planterne, forbedrer vandfiltrering og forhindrer næringsstoffer og sediment fra flyder ud af jord og i vand forsyninger med vandingerne. Det forbedrer også salt jord ved at fjerne salt fast til jordpartikler, så andre næringsstoffer til låsen i jorden i stedet. Ifølge Ohio State University forhindrer gips jord fra skorpedannelse når det tørrer. Gartnere og landmænd kan enten drys gips på overfladen af jorden eller indtil det ned i jorden, da det opløses let i vand og opsuger i jorden.

Gipsvæg

En masse af Gipsvægge til både boliger og erhvervsbygninger er et ark af gips med papir underlag fastgjort på hver side. Drywall er brugt som flad væg overflader, og dekoratører kan anvende væg tekstur og maling på gipsvæg til at oprette en ønskede indvendige udseende. Gips gips kommer normalt i plader 1/4-inch tyk. Drywall materiale kan bruges som et landbrug gødning når genvundet fra nedrevne huse og andre bygninger, en praksis i brug på den Ohio afdeling i landbrug.

Kaster

Nogle produkter som VVS-installationer og mange bildele er formet i gips gips i Paris forme. Gips bruges også i dental afstøbninger. Michigan State University forklarer, at gips kan være kogt og forvandlet til et pulver, derefter blandet med mater og formet i en støbeform. Disse forme kan genvindes og anvendes til en landbrugs gødning, ifølge Ohio State University.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com