Gips projekter

September 29

Gips projekter

Gips eller kalciumsulfat, er en fælles gardener's redskab til at manipulere jord for bedre Plantesundhed. Mens fordelene ved gips behandlinger er ofte over erklærede, kan med gips i haveprojekter udnytte dine planter ved at forbedre tilstanden af din jord. Lære om dokumenterede fordele og risici ved hjælp af gips er et vigtigt første skridt før du starter en gips projekt i din have. Du kan også ønsker at Overvej at teste din jord for næringsstoffer og tungmetaller før ved hjælp af gips, så du kan overvåge, hvordan disse niveauer ændre efter behandling.

Jord Conditioning

Gips er et effektivt værktøj til at bryde op komprimeret jord at forbedre beluftning og fugt mætning. Hvis du har jord der er tætpakket, eller som har et højt lerindhold, vil en gips behandling projekt forbedre din jord sammensætning over tid. Det kan tage op til tre år for gips at trænge ind jordlag, men du vil begynde at se forbedret dræning et par måneder efter din første behandling. Alt du behøver at gøre er drys et lag gips oven på jorden, og det vil arbejde sin måde i gradvist.

Natrium fjernelse

Jord med høje natrium niveauer kan være giftige for mange planter. Natrium rige jord findes typisk i nærheden af kysten, hvor saltvand har udvaskede i jorden fra havet. Gips behandlinger øge, udvaskning af natrium i jorden, erstatte det med calcium, en nødvendig næringsstof for plantevækst. En natrium-reduktion projekt med gips indebærer regelmæssig, bi-ugentlige spredning af gips over din jord senge. Vanding efter behandling ikke anbefales, da dette vil vaske væk gips. Hvis du har en masse regn, skal du muligvis anvende gips mere regelmæssigt.

Næringsstof balance

Ud over at reducere natrium, øge gips behandlinger også, udvaskning af aluminium, et mineral, der kan være skadelige for planter i høje niveauer. Hvis din jord har høje niveauer af aluminium, vil gips behandlinger være effektive. Men hvis du bor i nærheden af et vådområde eller vandområde, aluminium, der udvaskes fra din jord ender i vandskel, så brug kun det minimumsbeløb skal du beskytte dine planter. Gips kan også sive ned gavnlige næringsstoffer fra jordbunden som mangan, magnesium og jern, så du skal måske tilføje disse næringsstoffer i form af gødning i gips behandlinger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com