Gips til vaskemaskine dræning

January 3

Når du installerer VVS linjer til at dræne din vaskemaskine, vil du sandsynligvis være mere bekymret med om en 2-tomme rør bliver stor nok til dine behov. Tænke for drywall du bruger omkring drænsystem; Det kan spare dig indsats i fremtiden hvis du oplever nogen utætheder i din vaskeri område.

Vaskemaskine dræning

Når din vaskemaskine er færdig rengøring dit tøj, skal alle det anvendte vand gå et sted. Når vaskemaskiner var ikke fælles, kunne du slippe af sted med hængende drain slangen over siden af nytte vasken i dit bryggers og sender vand ned vasken afløb. Nu har de fleste områder, bygningsreglementer kræver, at vaskemaskinen dræne over i en standrør, som til gengæld afløb til vasken afløb linje.

Gipsvæg

Når du planlægger hvad drywall til brug i din vaskerum, Husk på bare hvor meget vandet løber ud af vaskemaskinen og hvad et rod, du kunne have på dine hænder, hvis noget lækager. Bruge fugt-resistent drywall i dit bryggers, i det mindste for de første 4 fødder fra gulvet. Dette sikrer, at hvis skive afløb linje opdeler, drywall mest sandsynligt udsættes for dræne vandet vil være mindre tilbøjelige til at være stærkt beskadiget og ikke vil tillade vand at nå andre dele af væggene, ligesom stivere og andre støttestrukturer.

Andre indstillinger

Hvis du planlægger flisebelægning din vaskerum, bruge cement board i stedet for fugt-resistent gipsvæg. Stærkere og tungere end andre typer af drywall, cement board indeholder både Portland cement og glasfiber mesh. Dette giver det styrke til at håndtere at være flise. Det medfører også det er endnu mere vand resistent end fugt-resistent gipsvæg.

Overvejelser

Hvis du skal installere en ny standrør afløb for din vaskemaskine dræning for at bringe din vaskerum op til kode, vil du ende op opskæring i drywall for at få adgang til VVS linjer. Selv hvis du skærer gennem fugt-resistent drywall, skal du erstatte hele stykke med et nyt ark. De færre nedskæringer og patches i en længde af drywall, den bedre i stand til at modstå lækager bliver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com