Gips væg fordele & ulemper

August 10

Gips væg fordele & ulemper

Gips var engang den mest almindelige form for indervæg finish, men dette ændret da de pressede gips bestyrelser kendt som drywall blev bredt tilgængelige. Du kan tænke på gips som en væg færdig kun fundet i historiske eller gamle hjem. Denne gamle materiale har dog stadig en række fordele i moderne applikationer. Det er værd at undersøge både fordele og ulemper af gips, hvis du er remodeling eller en bygning en hjem.

Fordel: holdbarhed

Hvis korrekt blandet og anvendt, en gips belægning skaber et stærkere og mere holdbare væg finish end gips. Den kemiske reaktion, der opstår, når vandet fordamper ud af gips blanding udvikler stærke bånd i blandingen. Gips er mere modstandsdygtig over for stød og buler i de fleste tilfælde. Tremme, eller opbakning, brugt bag gipsen også påvirker dens styrke. En moderne metal tremme eller hård opbakning boards er mere holdbare end de tynde træ tremme strips anvendes i historiske huse.

Ulempe: Installation

Drywall producerer rigelige mængder af støv når skåret og slebet. Efterbehandling drywall til en glat overflade tager flere dage, fordi den fælles sammensatte, at sæler sømme mellem bestyrelser skal tørre, før en anden frakke er tilføjet. Gips producere ikke støv, bortset fra en lille mængde frigivet Når er først tilsættes der vand til pulveret. Det kræver også ikke slibning, og hvis flere frakker bruges, de normalt er anvendt før det nederste lag er helt tørt. En gips væg tager kortere tid at afslutte og producerer mindre rod, men fordi det kræver dygtighed og praksis--ikke for at nævne en underliggende underlag af træ tremme eller stålnet--installere gips er absolut udfordrende.

Ulempe: Svært at reparation

Når gips revner eller smuldrer på grund af skiftende fonde eller en stærk slag på væggen, er reparere problemet tricky. Beskadigede gips skal skæres og skrabes ud uden at beskadige intakt wall materialet. Hvis skaden er alvorlig, kræver tremme eller andre underlag udskiftning samt. Gips også ændrer farven lidt som det aldre, så nye patches er lysere og skiller sig ud, hvis du ikke male hele væggen efter reparationen.

Ulempe: omkostninger

Trods den ekstra arbejdskraft hængende og afsluttende drywall, det har tendens til at være billigere end gips. Arbejdstagere, der er uddannet i kunsten at gips application charge mere for deres tid på grund af deres specialiserede færdigheder. Finer gips, som indebærer en enkelt afsluttende lag gips over en restpladen, omkostninger mindre end traditionelle to eller tre coat finish. Finer Finish er mindre holdbare men har gennemsnitligt koster tættere til gipsvæg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com