Glamourøse ideer til et soveværelse

December 29

Glamourøse værelser udstråler en elegant, charmerende og romantiske stemning. Problemfrit Bland nøgle designelementer---farve, tekstur og linje---at skabe en fængslende soveværelse. Enhver Boligindretning stil kan fange fornemmelsen af en glamourøse look, herunder moderne, sommerhus, rustikke eller traditionel. Nogle gange, kan en enkelt ændring, såsom en ny vægfarve, tilføje en billig, kraftfuldt punch. Der er mange ideer til at forvandle et almindeligt soveværelse til en med stilfulde appel, der kan rumme de fleste budgetter og indretning stilarter.

Bed

Sengen er omdrejningspunktet for ethvert soveværelse da det stykke møbel, der definerer karakter, komfort og stemningen i et rum. Dramatiske, dristig hovedgærde bringer charme og romantik til en glansløse soveværelse. Alternativt, hovedgærder dækket i en smøragtig læder eller rige stof satte scenen for en udsøgt design. Himmelsenge og baldakin-draperet senge giver ideelle alternativer til et hovedgærde. Og luksuriøst sengelinned---lagner, pudebetræk, dyner, dyner, bed nederdele, kaste puder og kaster---strategisk lagdelt og placeres på sengen omdanne det til en dragende glamourøse kunstværk.

Windows

Overlappende gardiner hang fra dekorative gardinstænger skabe en elegant og glamourøs stemning til soveværelset. Holdning lys-filtrering sheers bag forhæng til at levere dagtimerne privatliv, eller hænge en romersk skygge over et vindue og ramme det med gulv-længde gardiner på begge sider som en alternativ vindue behandling. Hvis soveværelset har vinduer med en spektakulær udendørs visning, forlade dem prunkløst. Derudover installere motoriseret, forsvinder roller nuancer over nøgne windows giver nighttime privatliv når det er nødvendigt.

Vægge

Væggene malet i en neutral beige eller cremet hvid giver en ren baggrund for at skabe en glamourøs soveværelse. Male en accent væg i jordet sage, chokolade brun eller en mørk rosin farve tilføje en dramatisk touch til traditionelle eller rustik indretning. Dække en accent væg i en fed rød, blå eller sort maling, forstærker magnetisme i en moderne soveværelse. Eller anvende stribet eller mønstret tapet til en accent væg som en tekstureret alternativ til at male.

Belysning

Hænge dekorative lysekrone fra soveværelse loftet til at oprette en glamourøs og funktionelle samlingspunkt. Tre-vejs lamper toppet med silkeblød lampeskærme giver justerbar opgave belysning til læsning i seng samtidig øge indretningen. Installer lysdæmper switches på forsænket belysning til at give en stemning af fortryllelse. Punktformet mørke med glødende stearinlys, hvilket kan forbedre en glamourøs soveværelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com