Glas Block badeværelse idéer

October 21

Glas Block badeværelse idéer

Glas byggesten er en billig måde at sætte fut i et værelse. Ofte bruges i badeværelser, glasblokke tillader lys at passere uden at opgive meget brug for beskyttelse af personlige oplysninger. Med nye stilarter, teksturer, mønstre og farver er possiblities for glasblokke i et badeværelse uendelige.

Glas Block brusebad

Opbygning af et glas block brusevæg er en vidunderlig måde at lave et badeværelse føler større, giver lys og give badet en mere moderne, slanke look. Glas block brusere kan installeres i mange konfigurationer og kan passe næsten overalt. Når væggene i kabinettet er bygget, skal du blot tilføje en brusedøren og bruseren bliver en vandtæt område, der holder vandet i og ud af badeværelsesgulvet.

Glas Block Windows

På grund af dens teksturer og mønstre, glasblokke er vanskelige at gennemskue, men fordi de er gennemsigtigt glas, lyset kan flyde gennem frit. Ved hjælp af glasblokke, hvor et vindue plejede at være er en fantastisk måde at ikke kun berige udseendet af et badeværelse, men den energibesparende design af glasblokke vil hjælpe lavere varme og køling regninger. Afstanden mellem hver side af glasset fungerer som en buffer for temperatur ændringer og isolerer indersiden af bygningen udefra.

Værelse delelinjer lavet med glasblokke

Bruge en lille glas block wall som en rumdeler, hvis badeværelset er stort nok, til at adskille området toilet fra vasken. Dette holder vask og tand børstning område væk fra området toilet og også giver lidt privatliv for dem, der deler et badeværelse med en anden. Installere små lys inde i blokke af væggen for en varm glød, der kan have ombytning farver af lys i stand til at montere ethvert humør.

Anvendelsesmuligheder for enkelte blokke

På en enkelt blok, skæres et hul i kanten af blokken lidt mindre end hele længden af blokken. Forsigtigt fil kanter for at fjerne enhver skarpe kanter og bruge blokken på bordplade til hold tandbørster, eller kamme, cremer mv. Disse blokke kan også være dekoreret med dekorationer, som ønsket, og en hot limpistol til at tilføje din egen personlighed.

Baggrundslys til årstiderne

Ved hjælp af forskellige farvede lys repræsentere sæsoner eller helligdage, vedlægge små strenge af julelys bag en blok væg til at tilføje til ferie ånd. Eller ved at gøre en træramme, der holder blokke på plads i stedet for at cementere dem på plads, blokke bliver flytbare og kan erstattes med farvede blokke som ønsket. Blokke kan også være boret og fyldt med dekorative materialer og sætte ind i rammen for en varierende indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com