Glas Block Wall Indsæt ideer

December 22

Glas Block Wall Indsæt ideer

Et alternativ til standard Vinduer, glasblokke beskyttelse af personlige oplysninger, som de tillader lys at passere igennem. Glasblokke kommer i en vifte af stilarter, finish og farver. Finish til at lede efter omfatter bølget, diamant, klart, fløjte mønstre og flere is mønstre. Uanset om du vælger at oprette en hel væg, et panel af blokke, en partition eller en brusevæg, mange muligheder der findes.

Glasvæg

Undgå at ofre lys for beskyttelse af personlige oplysninger og installere et glas block wall i dit badeværelse. En idé er at installere glasvæg bag bruseren. Muligheder for væggen omfatter en fuld væg installation eller et mønster af strimler indsat i væggen. En måde at øge niveauet af lys i et rum er at indsætte et par linjer af glasblokke. For eksempel for et badeværelse, kan du designe to eller tre lodrette streger. Et køkken, skal du installere en backsplash af glasblokke til at køre længden af bordplade.

Brusevæg

Designe en visuelt tiltalende brusevæg med glasblokke. Vælg to forskellige finish og installere dem i et skakternet mønster. For eksempel, vil en diamant mønster parret med en is mønster give en subtil variation på væggen. Skakternet installation vil skabe en tekstureret udseende. Andre idéer omfatter installation af blokke i vandrette eller lodrette striber og tilfældige placeringer. Opretter du egen stil med tre bølge-mønstrede blokke efterfulgt af en klar blok til den hele brusevæg.

Partition

Partitioner oprette en definition mellem et værelse og en anden, hvoraf nogle kræver meget lidt privatliv. Bruge glasblokke til at oprette en partition, der vil tillade dig at optimere lys niveauer. En idé er at vælge farvede glas sorte--grøn, blå eller guld--til at oprette en glasvæg til en forstuen eller foyeren. En anden idé er at skabe en lille partition af glasblokke til at definere separate køkken og spiseområde. Bruge glasblokke til at definere separate office rum til dit hjemmekontor.

Andre ideer

For et legerum, en hule eller et hjemmekontor, oprette en omkreds af glasblokke til at omfatte hele rummet. Blok glasindsats vil fungere som en arkitektoniske detaljer og kan installeres i øjenhøjde eller højere for at invitere lys ind i rummet. Installere glasblokke på begge sider af din hoveddør til at lyse op en kedelig entre. Andre idéer omfatter en glas block island til køkkenet, glas block bar og et glas block gelænder til en trappe.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com