Glas Cooktops Vs. Coil brændere

August 14

Glas Cooktops Vs. Coil brændere

Udskiftning din brændeovn giver dig mulighed for at opdatere udseendet af dit køkken eller flytte til en ny opvarmning metode. Cooktops kommer med enten en slanke glasoverflade eller de mere traditionelle coil brændere. Begge modeller har fordele og ulemper; hverken er teknisk "bedre" end den anden. Din købsbeslutning bør afspejle dit budget, stil og frekvens af brug.

Pris

Glas cooktops typisk koste $500 til $1.000 mere end oprullede cooktops. Hvis du har nogle flex i dit budget, ser på både glas og spole muligheder. Hvis penge er stram, shop for en spole-brænder komfur, fås i både gas og elektriske modeller.

Rengøring

Begge tændspole brændere og glas cooktops hæve rengøring overvejelser. Glas cooktops har brug for hyppig rengøring, som brændt på mad kan permanent klæber til overfladen af kogepladen og ødelægge det. Du kan gå længere tid før rengøring en spole-brænder kogeplade, men mad kan falde ind under bredbånd, hvilket gør det mere vanskeligt at rengøre. Stovetop muligvis adskillelse for at blive renset effektivt.

Lang levetid

Begge rullet og glas cooktops kan vare i mange år, men oprullede cooktops har en smule af en kant over glas på dette område for et par grunde. Først og fremmest kan glas cooktops blive ridset med let af smykker, skarpkantede bestik og gryder trukket hen over overfladen. Glas cooktops også bruge et varmeelement for alle brændere, mens oprullede cooktops indeholder enkelte varmelegemer. Hvis en af disse varmelegemer bryder ned, kan du erstatte elementet funktionssvigt i stedet for den hele kogepladen, som du ville have at gøre med et glas kogeplade.

Stil

For at designe et køkken omkring et centralt tema, kan du bruge enten et glas eller sammenrullet kogeplade for at fuldføre udseendet. I køkkener med mørke farveskemaer, rustfrit stål apparater og naturlige sten bordplader ser glas-top brændeovne bedst ud. Men oprullede cooktops arbejde godt med hvide apparater, laminat eller flise bordplader og lyse farver.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com