Glas dør ideer

July 29

Glas dør ideer

Glasdøre typisk give boligejerne til adgang terrasser, dæk eller balkon områder. De er designet til at give både udsigt udendørs landskaber og nem adgang til visse områder. Nogle glasdøre adskille forskellige områder i moderne hjem design, også. Hvis du har planer om at tilføje en glasdør til dit hjem eller ønsker at ombygge en dør, der allerede findes, overveje alle dine muligheder først.

Skydedøre

Skydedøre er en af de mest almindelige typer af glasdøre--disse slide åbne og lukke på riller i døren-tarmkanalen. På nogle måder begrænsning af disse døre: de kan kun åbnes én måde, og de kræver plads langs væggen for at installere et vindue for dem til at glide. Men disse døre fungere godt, hvis du har brug at spare gulvplads og ønsker den ekstra glas til at vise din landskab.

Dobbeltdøre

Dobbeltdøre har håndtag og hængsler, åbner indad, så du kan få adgang til udendørs. Disse døre fungere godt, hvis du har gulvplads til overs og et mere mildt klima. Brug disse døre til at åbne på en stor terrasse eller balkon. Du kan også gøre dem ud af forskellige ruderne til at matche omkringliggende windows.

Rammeløse døre

Rammeløse døre brug ikke grænser, erstatte metal eller træ for enkel, tunge ruder af glas, der er forbundet via velplaceret parentes. Disse er kunstnerisk glasdøre, der ikke kan klare sig godt i barskere klimaer, men kan være en fantastisk tilføjelse til altaner eller værelse delelinjer i moderne boliger og lejligheder. Disse døre er nemme at mar, så planen at beskytte dem og holde eventuelt skadelige objekter væk.

Kunst døre

Kunst glasdøre bruge farvestoffer og frosting effekter for at gøre glasdøre til gennemsigtige billeder. Med disse har du din pick af forskellige designs. Nogle bruger kun enkle linjer og hvirvler, mens andre er fuld portrætter af landskaber eller tal. Igen, ligesom de rammeløse versioner, disse døre fungerer bedst hvis du bor i et mildt klima eller bruge dem inde i huset i stedet for uden for.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com