Glas flise Backsplash ideer til bag rækken

December 22

Glas flise Backsplash ideer til bag rækken

Formålet med en backsplash bag en madlavning vifte er at undgå pletter på overfladen af muren. Backsplashes er lavet af nonporous materialer, der ikke absorberer spild og splatters, og derfor kan nemt tørres når ulykker opstår. Glas giver én type af porøs overflade materiale, som kan installeres som en backsplash.

Solidt stykke

Hvis du gerne vil installationen af dit glas fliser backsplash kræver minimal arbejde, kan du overveje at bruge et stort glas flise som din backsplash. Et enkelt stykke glas, som et spejl stykke, giver de samme fordele ved en backsplash, der består af flere fliser, men kræver ikke samme multi stykke installationsprocessen eller udfylde omkring stykker. I stedet installere et enkelt stort glas fliser eller spejl med hængende klip, der knytter sig til kanten af spejlet og skruen direkte ind i væggen.

Ensfarvet flisebelægning

Hvis du vil lide en mønstrede look, men ønsker at opretholde en ensfarvet i hele design, lægge ud en enkelt farve af fliserne. Begynde en ensfarvet design ved at måle på tværs af toppen, bunden og siderne af området backsplash og mærkning midtpunktet af hver side. Forbind derefter midtpunkterne af siderne og midtpunkterne af top og bund til at oprette et "t" gennem rummet. Lay fliserne starter hvor de to linjer mødes til at fuldføre en centreret design.

To-farvet flisebelægning

Hvis du har to farver, som du gerne vil bruge i en flise design, veksle mellem hver flise farve til at oprette et skakternet mønster. En anden mulighed er at lægge en række med én farve af fliser og derefter en række i den anden farve til at oprette enten vandret eller lodret linjer i backsplash. Som med en enkelt farve design, bør du stadig begynde at lægge fliser i midten af rummet til at sikre en selv, centreret flise job.

Mosaik-flisebelægning

Hvis du har en kunstnerisk touch, kan du bruge glas fliser til at skabe en mosaik i området backsplash bag en vifte. Før du installerer mosaikken på væggen, skal du måle området backsplash og markere et område af samme størrelse på en flad overflade med afdækningstape eller kridt. Derefter lægge fliser ud inde i det markerede område til at skabe design, ved hjælp af en flise så for at skære fliser til mosaikken, hvis nødvendigt. Når du har designet afsluttet, Overfør mosaikken til vægplads stykke for stykke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com