Glas flise Backsplash ideer til brug med Silestone bordplader

April 28

Opbygge lag af tekstur, og visuelle interesse er hvad udsmykning handler om. Du kan oprette disse effekter på utallige måder, når du vælger en køkkenbordet og glas fliser backsplash. Silestone bordplader tilbyder en rig kombination af farver, der fungerer godt med glas fliser. Plus, Silestone bordplader kan være lavet i mere end 60 farver og mønstre og er sikker på at matche de mange farvevalg tilgængelige fra glas flise producenter.

Om Silestone

Silestone er et varemærke ejet af det Texas-baserede selskab Cosentino USA. Silestone er en kvarts-baserede, solid overflade køkkenbordet produkt, der giver mange fordele, herunder pletten og ridser modstand og lav vedligeholdelse. Silestone mærke hævder sin kvarts overflader er hygiejnisk og kan modstå begrænset varme eksponering uden brændende. Kvarts er en naturlig sten, der måler en 7 på Mohs hårdhedsskala og ikke kræver forsegling til at beskytte dens overflade — blødere sten som marmor kræver forsegling til at forhindre pletter.

Bruge en enkelt farve

Silestone ensfarvet bordplader bevarer pletter og tekstur fundet i sten overflader. At vælge en enkelt farvede glas flise backsplash, der svarer til et fast stof, skaber ensfarvet Silestone køkkenbordet en solid visuel kulisse i et køkken eller bad. Rektangulære formet glas fliser supplerer solid Silestone overfladestruktur uden overvældende det, samtidig med at et andet lag af visuelle tekstur til rummet. Opbygning en backsplash og køkkenbordet i en enkelt farve giver mulighed for gulvbelægning mønstre, lamper, vindue behandlinger og tilbehør bliver fokus i rummet. En solid grå køkkenbordet angivet fra Silestone's Platinum serie, såsom farver Carbono eller stål, matches med en lige så dyb, grå glas fliser backsplash er en sofistikeret valg.

Vælg en dominerende farve

Silestone's Mountain serien tilbyder et udvalg af flerfarvede teksturer i Mokka, sort og grå farve familier. Den plettede effekt af denne gruppe af farver kan virke skræmmende at arbejde med, i første omgang. Dog at vælge en af køkkenbordet mønster farver til at dominere indretningen løser problemet – en matchende glas fliser backsplash vil styrke denne farve i rummet. For eksempel, bruger Alpina hvide, en farve, der er fundet i Silestone's Mountain serie, hvid, Mokka og grå i en moderne kombination. At vælge Mokka som den dominerende farve betyder også at vælge en Mokka farvet glas fliser til backsplash.

Afgrænse mellem overflader

Nogle boligejere kan lide overflader, der betragtes som separate fly. Ved hjælp af et glas flisestørrelse, der svarer til bordplade mønster størrelse giver ikke en visuel separation. I stedet, ved hjælp af en større, subway størrelse flise — tre af seks inches — med en lille, travl køkkenbordet mønster, såsom kaffe brun fundet i Silestone's Stone serie, visuelt adskiller de to overflader. Dette giver mere visuel dybde i rummet og gæsterne er mere tilbøjelige til at blive trukket ind i rummet.

Et andet eksempel på denne teknik ville være at bruge et mindre glas fliser — et kvadratisk eller rektangulært mønster fungerer — i et udvalg af farver og par den med en solid farve Silestone køkkenbordet. En bordplade lavet af farven grøn sjov, fundet i Silestones liv! Serie, kombineret med en matchende grøn, hvid og grå mønstret glas fliser backsplash er et godt valg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com