Glas skab stilarter

July 7

Glas skab stilarter

Glas frysere kan supplere enhver stil home samtidig vise og beskytte din værdsat display elementer. Når der træffes beslutning om stil af glas kabinet, der bedst passer til dine behov, overveje størrelse, materialer (dvs., træ, metal), uanset om du ønsker regeringen at montere på væggen eller stå på gulvet og hvad du har til hensigt at vise i kabinettet.

Kuriositet kabinetter

Curio glas frysere er små eller store. Nogle hænge på væggen, og andre sidder på gulvet. Nogle kuriositet kabinetter er endda lavet til at passe ind i hjørnet. Glas kuriositet frysere er alsidig nok til at vise alle typer samlinger. Hvis du har en samling af figurer, brevpressere, glasvarer eller havet skaller, vil en kuriositet kabinet vise det frem.

Shot glas frysere

Shot glas frysere adskiller sig fra curio glas frysere ved at de er designet specielt til at vise shot glas samlinger. Shot glas frysere fås i mindre størrelser til casual samlere, større kabinetter til mere seriøse samlere og højere, tyndere glas frysere for kommercielle barer og taverner. Typisk, shot glas frysere er lavet til at hænge på væggen. Nogle har flytbare hylder, så du har mulighed for at vise højere skytter eller traditionelle shot glas. Du har også mulighed for at vælge en sag med en spejlet tilbage bag de shot glas, hvilket giver dig en front og vist af din samling bagfra. Shot glas frysere holde hvor som helst fra 21 til 108 shot glas.

Vitrine eller vitrineskabe

Vilkår vitrine og Kina cabinet er ofte byttet. En Kina kabinet er defineret af møbler Guide hjemmeside som "et kabinet, som bruges til visning og lagring af porcelæn. Det er ofte massive med front og side glas paneler. " En vitrine, selv om det ligner, er "et glas showcase eller kabinet især til visning af fine varer eller enheder," Ifølge Merriam-Webster Online. Derfor er en vitrine designet til at holde et bredere sortiment eller typen af elementer end en Kina kabinet.

Trophy tilfælde

Trophy tilfælde er glas frysere, der er designet til at vise større ting. Trophy tilfælde har låsning glasdøre for at beskytte indholdet. Lille trophy tilfælde kan hus enten et trofæ eller større sager, såsom dem, du ser i skoler, kan huse flere trofæer i forskellige størrelser. Trophy tilfælde er bygget af træ aluminium eller stål og har ofte glasskydedøre for let tilgængelighed.

Souvenir montrer

Souvenir montrer er tilgængelige til at opbevare og vise dine arkivers kvalitet elementer. Souvenir montre er fritstående og ligner et glas kubisk på benene. Du kan se de viste elementer fra toppen, og med nogle modeller, fra alle sider. Selv om de er dyrere end mange andre glas frysere, keepsake montrer er sikkert bygget og er ideelle til biblioteker og museer.

Merchandise eller detail glas tilfælde

Hvis du er i erhvervslivet og vil vise dine værdifulde genstande til salg samtidig opretholde sikkerhed, vil en merchandiser eller detailhandel sag gøre arbejdet. Merchandiser tilfælde er oprejst, gulv-stående glas montrer med låse døre. Som en mulighed, kan du installere fiber optic eller anden belysning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com