Glas Terrarium planter

October 3

Glas Terrarium planter

Terrarier er glasbeholdere indeholdende miniature landskaber vokser i jorden. Glas terrarier kan være fishbowls, flasker, kander, akvarier eller andre figurer med åbninger i toppen, der tillader luft at indtaste og cirkulere rundt om planterne. Planter til glas terrarier kan være dem med langsom, Krybende voksende vaner, miniature sorter eller regelmæssige planter, som du regelmæssigt trim, så de ikke vokser fra rummet. Vælge planter, der har lignende lys og fugt krav til gøre glas terrarier, der kan trives i år.

Tropiske Terrarium

Afsnittet stueplante i dit lokale supermarked er en glimrende kilde til at finde planter til en tropisk terrarium. Opsøge crotons for rød, grøn og gul broget blade; Vælg miniature bromeliads for lyse blomster og dækblade, som ser splashy; tilføje lille bregner i forskellige teksturer og farver for at gøre det frodige. Eksperimentere med andre tropicals du er tiltrukket af, plantning af stiklinger fra dem, du gerne vil prøve og fjerne dem, der undlader at trives. De fleste tropicals kræver delvis-skygge betingelser; Placer ikke et tropisk terrarium i en solrig vindue.

Woodland Terrarium

Gøre en skov terrarium ved plantning mos på jorden, en samling af miniature bregner og en enkelt miniature orkidé. Du vil måske bemærke små skov planter spiring fra moss; Lad dem vokse, hvis du er nysgerrig efter, hvad de kunne blive. Tilføje sten, pinde og endda keramiske svampe til at fuldføre udseendet. Skov planter generelt kræver delvis-skygge betingelser; Tjek din individuelle planter være sikker på at de har de samme lys krav.

Saftige Terrarium

I en saftige terrarium, blandes den samme slags planter du kan finde i et sandet ørken haven. Start med en skæring fra en strittende aloe plante, tilføje runde endivie, gummiagtig sedum, echeveria med hot pink og orange blomsterspyd og blå-farvet senecio en ørken følelse, der kræver lidt vand og fuld sol.

Kunstneriske Terrarium

Brug en gumball maskine som glas terrarium. Vokse en miniature ficus træ indvendig, gennem en seng af neon-malet klipper. Prøv beskæring krysantemum planter til at blomstre inde i en stor re agtede glas gadelampe, eller beskæring en japansk ahorn vokse med violer i en stor, antikke victorianske terrarium.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com