Glas Top elektriske rækkevidde pleje

May 3

Et slankt glas top intervaller giver dit køkken et opdateret udseende, men ordentlig pleje er nødvendigt at holde glas toppen på udkig nye. Den glatte toppen af rækken holder varmeelementer beskyttet fra fødevarer udslip. Glasset selv er stadig modtagelige for forbrændinger og udslip. Ridser og revner er andre mulige bekymringer, hvis du er ligeglad for dit område korrekt.

Køkkengrej

Typen af køkkengrej du bruge på en glat top vifte forhindrer ridser og skader. Bruge pander med glat bund for at undgå ridser. Dette giver også mulighed for selv kontakt mellem brænderen og pan. Riller eller højderygge i pan bund forhindrer varmen fra overførsel, som kan forårsage glasset til at blive for varmt. Ru pletter på pander øge risikoen for skader. Check bunden af gryden for at sikre det er tør og ren før du placerer det på området.

Regelmæssig rengøring

Regelmæssig rengøring af glas top forhindrer mad og fedt ophobning. Hvis du tillader mad rester at bo på overfladen, de bliver kogt på og sværere at fjerne. Tillad madlavning overfladen afkøles før tørre den med en blød, våd klud. Rengøringsassistenter lavet specielt til glas top brændeovne arbejde for regelmæssig rengøring. Gnid en lille mængde renset med en klud til at fjerne fødevarer rester. Tør renere med en ren, våd klud for at fjerne alle rester.

Forebyggelse og fjernelse af forbrændinger

Mad, udslip fra din pander ofte bliver et sort, brændt på rod på din brændere. For at undgå brændt mad, kok på en lavere indstilling og bo tæt på brændeovnen. Fjern gryden fra varmen eller skrue ned brænderen, hvis mad begynder at stige til toppen af gryden. Tørre væk eventuelle spild hurtigst muligt så de ikke bliver brændt på. Forlader spill på brænderen med varmen på gør det sværere at fjerne.

Glat top komfur rengøringsmidler hjælp fjerne brændt på spild. Sprede renere over området og lad det hvile i et par minutter. Gnid pletten med en blød klud. Undgå slibende skrubbe overflader og rengøringsmidler, da de kan ridse glasset. Et barberblad, holdt i en vinkel kan du forsigtigt skrabe væk brændt mad. Aldrig skrabe med punktet af skraberen, da dette kan ridse overfladen.

At forebygge skader

Brænder områderne forbliver varme når du slukke brændere. Anbring aldrig varer på komfur, især hvis du netop færdig madlavning. Plast madlavning redskaber, plader eller andre emner vil smelte hvis placeret på brændere før de afkøles. Tunge poster faldende på glas toppen kan forårsage revner. Gemme tunge genstande fra området.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com