Glas typer for kabinetter

July 16

Glas typer for kabinetter

Hvis du har et lille køkken, kan tilføje glasdøre til dit køkken frysere hjælpe bringe lys ind i rummet og gøre dit køkken ser større. Mange glas typer er tilgængelige for køkkenskab døre, og med lidt arbejde kan du oprette næsten enhver look du ønsker.

Gennemsigtigt glas

En af de mest populære muligheder for køkken frysere er klart og gennemsigtigt glas. Gennemsigtigt glas kommer i en række forskellige tykkelser, men alle af dem kan du se, hvad der er indeni. Installere klart glas skabslåger i steder, du planlægger at bruge til at vise elementer, som smukke middagstallerkener eller din bedstemors Kina. Undgå klart glasdøre i steder, hvor du vil lagre varer du ikke ville ønsker at blive set, såsom korn-kasser.

Uigennemsigtig glas

Hvis du kan lide udseendet af glas men foretrækker ikke at have dit køkken på skærmen, gå med uigennemsigtig glas til dit køkken frysere. Uigennemsigtig glas, der anvendes i køkkenskab døre er typisk lavet af blæser glas med sand under højt tryk. Dette skaber et matteret look, som du ikke kan se igennem. Ligesom gennemsigtigt glas kommer frosted glas i en række forskellige tykkelser. Du kan skære det til at passe ruderne i dit køkkenskab døre.

Tilføje en Design

For en mere omfattende, formelle eller historiske udseende, skal du tilføje et design til glas i dit køkkenskab døre. Gå til en historisk look ved at have glas til dit køkken frysere camed (blyholdig). Camed døre har bly, kobber eller messing strimler mellem ruderne. Afhængigt af hvordan brikkerne er skåret, kan du oprette en unik, mosaik-lignende design af strimler og ruder. For et mere unikt look, oprette dit eget design og har det ætset på ruder med flussyre.

Prøv tekstureret

Hvis en fuldstændig uigennemsigtig udseende ikke er for dig, men du stadig ønsker et glas mulighed, at du ikke kan se igennem, kan du prøve tekstureret glas. Tekstureret glas er typisk ru at røre ved og kommer i en bred vifte af stilarter, herunder skrå, reeded, forsumpet, granit og brosten. Tekstureret glas skabslåger har ofte et prismatisk virkning, tilføje farverige lys til dit køkken.

Farvet glas

For at tilføje mere farve end lys alene kan give, samle op nogle grundlæggende farvet glas. Farvet glas er tonet for at tilføje et strejf af farve og er typisk klart. For en mere detaljeret køkkendøren, skabe unikke mosaikvinduer skær.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com