Glas Vase udsmykning Tips

August 30

Glas Vase udsmykning Tips

Glas vaser kan findes i mange forskellige former og størrelser fra meget små til meget store og på mange forskellige kurspoint. Oftest glas vaser bruges til at holde blomster, men du kan udfylde en glas vase med enhver vare, der vil passe i vasen, hvilket gør dem en stor tom skifer til dekoration.

Ferie

Du kan bruge en glas vase til at dekorere dit hjem for enhver ferie. Du kan udfylde glas vase med elementer, der vedrører den ferie, at du fejrer. Fyld i glas vase med glas pære pynt til jul, sort og orange indpakket slik til Halloween eller slik hjerter til Valentinsdag. Du behøver ikke at udfylde vase til randen, 1/3 eller 2/3 af vejen fuld er fint.

Strand tema

Fyld et glas vase 1/3 af vejen fyldt med sand, så en anden 1/3 af vejen fuld med muslingeskaller for en strand tema. Du kan udfylde vase 2/3 af den måde, der er fyldt med sand og derefter bare placere et par muslingeskaller på toppen af sandet, hvis du ikke har en masse skaller. Fortvivl ikke hvis du ikke har en strand i nærheden hvor du kan samle nogle sand, kan du finde det på et håndværk butik, samt muslingeskaller.

Parterne

Glas vaser er en let løsning, hvis du ønsker for at dekorere for en part. Du kan udfylde en vase med noget der passer til næsten enhver part indretning og derefter bruge dem som centerpieces. Fylde glas vaser med pink eller blå slik, sutter eller rangler til en baby brusebad. Fyld vaser med store slikkepinde til et barns fødselsdag. Du kan selv fylde et glas vase med sport fløjter for en Super Bowl part centerpiece.

Funktionelle glas Vase

En anden måde du kan dekorere med et glas vase er at dekorere vasen, selv, så det kan tjene en funktion i din kommer. Klip figurer fra forskellige farver af vinyl ved hjælp af et håndværk kniv. Overholde figurer på din glas vase. Du kan bruge en dekoreret glas vase til at holde nøgler i nærheden dør, småpenge på din kommode, kuglepenne og blyanter nær telefonen eller et andet nummer af ting. Ved hjælp af et glas vase i måde hjælper med at holde dit hus, pæn og organiseret. Brug en matteret glas vase til dette projekt, hvis du ikke vil elementer inde i vasen til fuldt synligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com