Glasmosaik vindue installationsvejledning

July 1

Blyindfattede ruder kan blive en smuk tilføjelse til ethvert hjem. De kan tilføje et strejf af karakter og klasse når gøres ordentligt. Heldigvis, blyindfattede ruder er ikke svært at installere, hvis du har nogen form for baggrunden i hjem forbedring. Den nemmeste måde at installere Glasmosaik er at placere det over toppen af en aktuelle vindue, hvilket kan også give mulighed for nem fjernelse hvis du måtte ønske.

Instruktioner

•Understand, at de farvede glas skal være af samme størrelse som et eksisterende vindue, hvis du ønsker at placere det i et vindue i dit hjem. Hvis det ikke er den samme størrelse, skal du kontakte en fagmand i vinduet opskæring til enten ændre størrelsen på et eksisterende vindue eller sat i en ny rude indramme.

•Når du er sikker på, at vinduerne svarer i størrelse, rene både med glas-rengøring leverancer. Når de er tørre, vil du være klar til at vedhæfte de farvede glas.

•Sæt glasmosaikker op mod det eksisterende vindue. Du ønsker at placere det på indvendige af huset i stedet for ydre, for vejrlig formål og nemmeste fjernelse.

•Brug en spartel, tilføje caulk hele vejen rundt om vinduet. Holde det på plads, mens caulk tørrer. I stedet for stående der dig selv og holde det hele tiden, kan det være nemmest at forsigtigt indsætte søm i hele rammen, kan du nemt fjerne senere-- eller du kan placere maler tape på tværs af vinduet.

•Når caulk er tørret helt, Fjern uanset hvilket værktøj du har brugt til at holde den på plads mens det tørret. Caulk vil holde vinduet fast på plads, men det er også nemt at fjerne senere. Du blot løsne caulk med en kniv til at fjerne vinduet bør du nødt til at gøre dette.

Tips & advarsler

  • Kontroller absolut caulk er tørre før løsne understøtter. At have en anden person til at hjælpe med at holde vinduet i sted ville være gavnligt.
  • Når du vedhæfter understøtter, være omhyggelig med ikke at ridse glasset.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com