Glat Top komfur fakta

September 20

I modsætning til almindelige køkken brændeovne, at funktionen spoler, gør glat-top brændeovne ikke deres bredbånd så let synlige. I stedet, disse varmelegemer er placeret under en glat overflade af keramisk glas. Disse komfur modeller kan tilføje en dekorativ look til ethvert køkken fordi den glatte top kan være sort, grå eller en anden farve der passer til indretningen af rummet. Desuden, den glatte glasplade giver ovnen en fornemme udseende og kan gøre dit køkken mere attraktive for potentielle boligkøbere, hvis du forsøger at sælge dit hjem.

Fordele

Nogle af fordelene ved glat-top komfur omfatter, at overfladen er meget lettere at rense end bredbånd af en traditionel brændeovn. Med traditionelle kakkelovne nødt du typisk til at fjerne spoler til at samle op på eventuelle madrester, der er faldet gennem brænder hullerne. Dog med en glat-top komfur bruge du blot en svamp og rengøringsmiddel til at tørre overfladen ned, meget ligesom du tørre en bordplade eller bordplade ned. Som et resultat, er glat-top modeller vokset i popularitet.

Funktioner

Ligesom regelmæssige komfurer er glat-top komfur overflader typisk 30 inches lang. Men kompakte modeller af 24 inches lang og større modeller af op til 40 inches lang også er tilgængelige. Mange glat-top ovne har fire regelmæssig brændere og også en femte brænder bruges som opvarmning zone. De fire almindelige brændere har typisk en kombination af forskellige størrelse brændere, herunder 6-, 7, 8-, 9-, 10- og endda 12-tommer brændere, med nogle af disse er dobbelt brændere. Nogle glatte-top modeller har desuden en rustfri stålramme.

Ulemper

En ulempe ved glat-top ovn er, at overfladen af komfuret er delikat, fordi det består af glas og keramik. Som et resultat, bør du undgå banging gryder, pander og andre tunge og hårde elementer på komfurets overflade. Derudover spoler nedenunder glasoverfladen tendens til at forblive varm længere end af spoler i regelmæssige komfurer, og dette kan udgøre en burn hazard. Dog glat-top brændeovne normalt har en indikatorlampe, der lader dig vide, hvis ovnens overflade er stadig for varmt at røre.

Andre oplysninger

Glat-top brændeovne kan variere i pris fra $560 $1300, i juli 2011, afhængigt af deres individuelle funktioner. Nogle glatte-top komfur funktioner omfatter "simre" og selv "smelte og hold" brænder muligheder. Stadig, i modsætning til gas komfurer, glat-top brændeovne typisk er ikke så effektive som gas komfurer fordi gas områder gør det muligt at få vist og justere en flamme og således kan udføre bedre ved en lavere indstilling af varme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com