Glemt kunsten af bygge en god pejs

December 15

Glemt kunsten af bygge en god pejs

En traditionel pejs er omdrejningspunkt i ethvert rum. Konstrueret med omhu, giver denne blokstruktur varme samtidig fjerne røg og partikler. Opbygning af denne type af pejs er noget af en tabt kunst i en alder af moderne metal design og præfabrikerede elementer. At skabe en pejs i hånden kan ved hjælp af traditionelle metoder faktisk give en højere grad af effektivitet og varme end en moderne alternativ.

Traditionelle Rumford pejs

Murværk pejse bruge konventionelle byggematerialer, herunder mursten og ler, til byggeri. Disse fixtures er ofte Rumford-stil pejse: høj og lean strukturer med stort brændkammer åbninger til at udstråle varmen ud i værelser. Ifølge Buckley Rumford selskabet bærer Rumford pejs navnet på den oprindelige designer, grev Rumford. Han var en loyalist under den revolutionære krig og tog flyvning med den britiske tilbage til England i 1776. Rumford erhvervet sin titel som medarbejder i den bayerske regering. Han fortsatte med at skrive essays på sin pejs design forbedringer, udgiver to i 1796 og 1798.

Superior skorsten konstruktion

Traditionelle Rumford pejs er ikke afhængig af en omfattende flue eller elektriske komponenter at fjerne røg eller skubbe varme i et område. Firmaet Buckley Rumford forklarer, at skorstenen i en Rumford pejs bruger en lige stak med en afrundet bryst. Brystet er sten eller mursten struktur, der strækker sig ind i et rum, og flue. Denne konstruktion skaber en slags suge, der skyder røg op gennem skorstenen og ind i den modtagende afdeling. En moderne pejs bruger en helt anden konstruktion med skarpe bryster. Dette skaber en hvirvlende effekt i skorstenen røg, som potentielt kan skubbe luftbårne partikler tilbage i rummet.

Udstråler varme med fysik

Rumford pejs ved hjælp af traditionelle mursten og ler komponenter benytter Plancks lov til at udstråle varmen i en given plads. Dybest set, at pejsen mursten absorberer og igen udstråler varme tilbage ind i et rum. Rumford foretrak Hvidte fyrrummet for at hæmme den pejs evne til at absorbere varmen og tilskynde til mere refleksion tilbage i nærområdet. Moderne fysikere hævde, at kalkning ikke gør meget af en forskel, selvom det ikke synes at såre den pejs evne til at yde strålevarme. Denne type af varme ikke er muligt med en moderne metal pejs.

Effektiv pejs Design

Effektiv pejs design giver mulighed for en boligejer at komme mere varme med mindre brændstof. Flue designet af Rumford pejs giver effektiv brændstof brændende fordi pejsen bevarer varme samtidig fjerne røg fra det givne område. At opnå en effektiv pejs er stadig muligt med et moderne design, selvom disse strukturer bruger ofte metaller, der giver mulighed for mere varme til at flygte op i skorstenen end resterne i rummet. Dette kan kræve en boligejer at brænde mere brændstof for at opnå samme temperatur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com