Glidende vindue teknikker

March 7

Glidende vindue teknikker

Glidende windows findes i mange hjem og virksomheder på grund af deres simple installation og drift, rimelige priser og nem vedligeholdelse. Mange stilarter kan fjernes for rengøring, og de fleste har skærmen skær så de kan åbnes for ventilation, yde et minimum af sikkerhed, og holde insekter og snavs uden for.

Vandrette glidende stilarter

Vandrette glidende windows har et minimum af to side-by-side ruderne. Én rude typisk glider over toppen af den yderste en på en metal spore nederst i vinduet. En låsemekanisme på den lodrette kant af vinduet bevægelige sikrer vindue lukket. Denne vinduestype giver uhindret udsigt og fås med termisk ruder eller dobbelt-paned glas for ekstra besparelser.

Single - vs. dobbelt-glidende typer

Højere ende vandrette windows har to bevægelige vinger, der giver dobbelt så meget luft ind i stuen, da de åbne fra hver side og hvile oven på hinanden. Mens denne stil er praktisk for værelser maksimale luftstrøm ønskes, har de flere lækage end single-glidende typer, som kan tillade kold luft til at sive ind i vintermånederne.

Glidende facadevinduer

Denne stil er mindre almindeligt og typisk indeholder to ruder oven på hinanden. I enkelt rude lodret glidende windows, den nederste rude glider op og ned over den stationære øverste rude på spor, der kører op begge sider af vinduet. Lås på enkelt hang lodret glidende windows er normalt i bunden af det nederste vindue. Energibesparende ruder er tilgængelige på glidende facadevinduer.

Single-Hung vs dobbelt-Hung

Mennesker med kæledyr og små børn vælger ofte dobbelt hang glidende facadevinduer af sikkerhedsmæssige årsager. Dobbelt hang stilarter har oplukkelige top og bund ruder, så luft kan blive sluppet ind i stuen ved at åbne vinduet top og forlader bunden en låst, hvilket forhindrer børn og kæledyr fra klatring eller falder ud af dem. Det øverste vindue i dobbelt hang stilarter er typisk højt nok til at forhindre adgang til små børn og hunde.

Fordele og ulemper ved glidende Windows

Udover at være let at installere og rengøre, er glidende Vinduer hensigtsmæssige valg for bygninger med markiser eller dæk, der ville forhindre åbning casement vinduer med ruder, der strækker sig fra indefra og ud når den åbnes. Men de er ikke så lufttæt som casement vinduer og anbefales til tørre, varme klimaer hvor holde iskolde vind og nedbør på bay ikke er et stort problem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com