Gnaver beskyttelse for Lily pære

August 7

Gnaver beskyttelse for Lily pære

Mus, rotter og mosegrise elsker at graver sig ned i jorden og fest på velsmagende Lilje løg. For at beskytte din pærer, oprette en ugæstfri miljøet omkring dine liljer og placere barrierer omkring pærer til at afskrække gnavere.

Dækningsmateriale

Gnavere gerne overvintre i løs dækningsmateriale som halm og fyrrenåle. Vent indtil sent på sæsonen, efter at mus og rotter har fundet et egnet sted at tilbringe vinteren, før du anvender disse typer af dækningsmateriale. Når først anbragt, anbefaler anvende en gnaver frastødende indeholdende ammonium eller thiram, American Gardening Association.

Barrierer

Sted lily pærer i wire bur hvor gnavere ikke komme til dem eller omgive dem med skarpe knust grus. Store områder, brug 1-tommer fjerkræ wire. Sted, et lag af fjerkræ wire under pærer og et andet lag over de beplantede pærer, så løgene er fuldstændig lukket, derefter dække med jord.

Giftige lokkemad

Giftige lokkemad er skadeligt for børn, kæledyr og vilde dyr. De bør kun bruges som en sidste udvej og kun med ekstrem forsigtighed. Zink indiumfosfid forgifter gnavere og antikoagulantia forårsage svær hemorrhaging. Antikoagulanter kræver undertiden flere fodringer, og giftig giftstoffer kræver kun én fodring. Lokkemad er normalt sælges som majs eller havre behandlet med det giftige stof, rapporterer University of Massachusetts forlængelsen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com