Gnavere, der spiser Petunias

April 24

Der er to gnavere, at nyde fest på petunia planter, kaniner og egern. Oprindeligt fra Sydamerika er petunias en lav vedligeholdelse årlige, der kommer i en række forskellige farver herunder nuancer af pink, lilla, hvide og two-toned nuancer. Opbevare egern og kaniner fra din petunias benytter afvisende, fælde og udstødelse metoder.

Kaniner

Kanin nyde forbrugende en række grøntsager og blomster, herunder petunias. Ørkenen cottaintail, pensel og jack rabbit er de tre sorter, der bebor de Forenede Stater, selv dem, der spiser din petunias er sandsynligvis af sorten Bennets eller pensel. Ørken cottontails er 12 til 15 inches i længden, vejer 1 1/2 til 2 3/4 lbs. og har blege grå, gullig-tonet pels. Pensel kaniner har brun pels, er 11 til 13 inches i længden og vejer 1 1/4 til 1 4/5 lbs.

Egern

Egern er andre gnavere rovdyr af petunias. Denne mellemstore træ gnaver er bleg til mørk grå i farven med en hvid til bleg grå hale. Størrelse varierer fra 16 til 22 inches lang med halen 6 1/2 til 10 inches lang. De vejer mellem 1 og 2 1/2 lbs. egern nyde den krydrede, sød smag af petunia kronblade såvel som nødder, frø, bark, blade, kviste, frugt og svampe. Egern forblive generelt inden for nærhed af deres reder mens fouragering for mad.

Kanin kontrol

Holde kaniner fra din petunias og andre haver af hegn området. Bruge hønsenet og grave skyttegrave, der er 6 til 10 inches dyb at begrave en del af hegn. Dette sikrer, at kaniner ikke vil være i stand til at grave under hegnet til fest på din petunias. Hegnet skal være mindst 2 fod over jorden så godt. Fjerne bunker af børste, brombærbuske og kviste at fraråde kaniner, som de kan lide at gemme sig i sådanne områder.

Egern kontrol

Diffusering er en metode til at kontrollere petunia-gumlede egern, selvom du skal tjekke med din lokale regering agentur for lovgivning om fældefangst dyr. Hot pepper spray er en anden mulighed for kontrol; bruge spray på petunias for at gøre dem usmageligt at egern. For svær egern problemer bruge hønsenet over hele din petunias, da dette er den eneste fægtning metode, der vil holde dem fra blomsterne. Hvis du ikke har en kat, der kan strejfe din ejendom og holde egern væk, Spørg venner og familie med kattefamilien for nogle pels og urin-gennemblødt kuld til scatter omkring din petunia have.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com