Gnavere & skadedyr i en køkkenhave

March 15

Gnavere & skadedyr i en køkkenhave

Ved hjælp af kemiske pesticider i din køkkenhave er ikke et populært valg blandt gartnere, der dyrker deres veggies, men rotter og andre skadedyr, hvis overladt til deres egne enheder, vil ødelægge din høst. Mus og mosegrise er de to mest typiske gnavere ansvarlig for æder din veggies, mens bladlus er grimme lille skadedyr, der også irritere gartnere. Kaniner og rådyr er også konstant ubehageligheder for vegetabilske gartnere. Der er mange ikke-kemiske alternativer, der kan hjælpe afværge både gnavere og skadedyr - store og små--fra at spise alle dine hårde arbejde.

Mus og mosegrise

Mus og mosegrise er fjernt beslægtede gnavere, der lever af vegetation, herunder løg og knolde. En måde at slippe af mus og mosegrise er at investere i en kat, men du kan altid bruge mus fælder og jordnøddesmør. Ifølge haven vejledninger, jordnøddesmør virker meget bedre end ost til at fange små gnavere. Du ønsker aldrig at sætte forgifte i din køkkenhave, fordi det kunne forurene for meget mad du skal spise.

Bladlus

Bladlus kan gøre store mængder af skade i en køkkenhave. Den gode nyhed er, at en masse forskellige insekter nyde en middag på bladlus. Haven guider siger, at mariehøns elsker bladlus som samt andre insekter som spider mider, whiteflies og mealybugs. Du kan købe bogstaveligt talt tusindvis af mariehøns til meget få penge. Ved hjælp af mariehøns eller en anden predator insekt er en fantastisk måde at bruge naturen til at bekæmpe karakter. Bonus: Mariehøns er smuk

Kaniner

Du kan lide din friske dyrket salat, kål og andre veggies, men kaniner kan lide dem endnu mere. Men kaniner hader morgenfruer, så plante et par rækker af de mest duftende morgenfruer, du kan finde. Ifølge haven vejledninger virker det hele tiden da en sulten kanin vil bare hop over morgenfruer og ind i din salat patch. Han kan endda spise morgenfruer, hvis han er desperat nok. Hvis det ikke virker, er fægtning en fantastisk måde at holde dem. Sørg for at det er høj nok, at de ikke kan springe over den.

Rådyr

Rådyr kan være store skadedyr, som de vil spise stort set alt og alle i din have, men du behøver ikke at slå til Elmer Fudd at slippe af med dem. Det gode ved hjorte er, at de er altid meget forsigtige. Hvis du har en hund ud i gården, vil hjorte normalt holde sig på afstand. En anden mulighed er ifølge haven vejledninger, flydende hegn, som du kan købe på haven forsyning butikker.

Live diffusering

Kaniner, groundhogs og andre store skadedyr drømmer om din køkkenhave kan være flyttet, afhængigt af din tilstands love. Hertil kræves der en levende fælde. Gardeners.com siger, at du kan lokke dyret ved hjælp af meget grøntsager de forsøger at stjæle eller kiks arbejde også. Den hårde del er at finde ud af, hvad at gøre med dyret, når du fange den. Kontroller, at din tilstand giver mulighed for wildlife udflytning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com