God Arizona tropiske planter

December 4

Arizona-ørkenen er velegnet for flere typer af vegetation, herunder nogle tropiske planter, som du kan knytte mere med en fjerntliggende ø. Mens Arizona er en land-låst tilstand, er de planter, der vokser her nogle gange de samme, finder du i kystnære områder i Stillehavet. Tørt vejr og sandjord fundet over store dele af Arizona tillader disse tropiske planter til at blomstre.

Litchi

Lychee er en tropisk frugt omkring 2 inches i længden, der ligner stikkende jordbær. Disse frugter kan være skrællet for at afsløre en drue-lignende gelatinøse stof, der er meget sød og lækker. Litchi planter, der producerer disse spiselige frugter er nemt dyrkes i Arizonas ørken klima med tilsyn. Litchi planten vokser bedst med varme temperaturer, regelmæssig vanding og beskyttelse mod solen i de varmeste del af dagen. Plantning lychee nær den østlige side af et hus, for eksempel, hjælper skygge og beskytter planten i den intense varme.

Hong Kong orkidé træ

Hong Kong orkidé træ, som favoriserer den lavere ørken varme, er en populær prydplante træ i Arizona. Denne sterile version af orkidé træ er populære, fordi det ikke kaste bønner ligesom andre orkidé træsorter. Det har store lilla blooms og nyder en lang blomstring sæson. Hong Kong orchid træer kan vokse op til 30 fod høje eller kan beskæres tilbage til en lille busk alt efter præference. Blomsterne har en finte sød lugt og træerne kan overleve ved temperaturer så lave som 22 grader Fahrenheit. Varmen er ikke et problem for træet så længe det er givet masser af vand, ifølge Phoenix Tropicals hjemmeside.

Avocado

Avocado er kendt som en frugt i Californien i USA, men Arizona synes at have nok af en lignende klima til pats af Golden State til at støtte avocado sit eget liv. Avocadoer foretrækker fuld sol og veldrænet jord. Faktisk er sandjord i Arizona faktisk ideel til avocado vækst. Stående vand omkring rødderne af avocado træet vil få det at dø. Avocado træer producere en grøn frugt, der når den er moden, kan opdeles åbent at afsløre en cremet, grøn "kød", der bruges på salater, sandwich og meget mere. Det er også den vigtigste ingrediens i guacamole mexicansk krydderi. Nogle avocado arter stammer fra Mexico, hvor det er en populær fødevare.

Banan

Banan træ er en populær urteagtige plante i mange varmere dele af landet, men i Arizona træet vil faktisk producere frugt, ifølge den Arizona sjældne frugtavlere hjemmeside. Bananer plantet i delvis skygge at undgå temperaturer over 100 grader Fahrenheit vil hjælpe disse planter til at blomstre og producerer hjemmeavlede bananer for din nydelse. Disse store blad-grøn tropicals gør et fremragende supplement til rummet omkring swimmingpoolen eller kigger over hegn i din baghave. Da Phoenix-området er frostfrit, bananer ofte dot landskabet i dette område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com