God brun maling farver til brug i et badeværelse

November 2

Mens badeværelset generelt udgør en lille del af et hjem firkant længde, er denne plads ofte besøgt af beboere og besøgende både. At sikre, at dit badekar plads ikke kolliderer med det æstetiske, du har så omhyggeligt lavet i resten af huset, afsætte tid til dekoration af dit badeværelse. Hvis søger en beroligende, moderne og jordnær fornemmelse for din vaskerum, male væggene i en brun nuance.

Knap Brown

I stedet for at dække dine vægge med en uretfaerdigt tunge brun, vælge i stedet for en let og diskret brun nuance ved at vælge en pastel brun nuance. Dette valg er særlig klogt, hvis badeværelset du dekorerer små i dimension, som en dybere brun kan gøre rummet føler mindre end det er.

Dæmpede brune

Hvis du ønsker den jordiske og moderne fornemmelsen af en brun nuance, men ikke er helt klar til at forpligte sig til en dyb brun, Vælg en dæmpet brun som en brun-shaded tan. Denne farve er neutral, og som sådan vil parre godt med et sortiment af decors. Nondominant fornemmelsen af denne nuance kan hjælpe dig med at skabe en følelse af åbenhed i en ellers lille badekar plads eller give dit værelse en pop af farve uden overvældende rummet.

Khaki Brown

Opret en cool badeværelse plads med en khaki brun. Khaki brune nuancer give din plads en ren fornemmelse og parre godt med et array af indretning typer. Vælg khaki, hvis parring dine vægge med en mossy eller salvie sortiment af grønne nuancer i dit badeværelse indretning.

Kastanje brun

Giv dine brune vægge en farve kick ved at vælge en kastanje nuance. Kastanje brune har generelt en skær af røde, at foretage dit farvevalg dybere og rigere end en traditionel brun. Denne farve fungerer som en dominerende tilføjelse til et badeværelse plads og er et godt valg for dem, der forsøger at gøre en erklæring med deres badeværelse farvevalg.

Chokolade brun

Gøre en ægte erklæring med en chokolade brun badeværelse. Denne dybe, mørke nuance vil sandsynligvis fange opmærksomhed af alle badeværelse brugere. Hvis vælger for at male dine vægge i denne tunge hue, Vælg lysere badeværelsestilbehør, såsom hvide håndklæder og vask tilbehør, og tillade de rige vægge til at tjene som den dominerende badeværelse dekoration.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com