God farve kombinationer for værelser

December 9

God farve kombinationer for værelser

Tiltalende farvekombinationer kan være vanskeligt at opnå, hvis du ikke ved hvad man skal kigge efter, når shopping. Men hvis du ved, hvilken slags humør du ønsker at inspirere i dit værelse, du er godt på vej til at vælge en kombination, som du vil elske i lang tid. Tage din tid, farve din værelser som du vil have dem til at føle, og du kan ikke gå galt.

Neutral

Hvis du ønsker at spille det sikkert, gå med en palet af neutrale farver. Neutrale farver er langt fra kedeligt; i virkeligheden, tillader de du frihed med udsmykning fordi de gå med hver farve og udsmykning stil du kan forestille dig. Nuancer af sort, bleg grå, beige og creme er farver du kan eksperimentere uden at føle som om du går overbord. Lys tan på væggene parret med en chokolade brun og havregryn farve skaber en beroligende palet. Sort, Siena og okker også arbejde godt sammen.

Retro

Hvis du føler dig som en fed farvekombination, gå retro. Nuancer af lime grøn, brændt orange, peacock blue og solrig gule kommer til at tænke, når tænker på muligheder for dette udsmykning stil. Orange, rød og gul gøre en sjov kombination. Gule vægge med brandbil rød sofa og orange stribet puder vil antænde en stue. En anden kombination er pink, orange og hvid. Lime, pink og sort tilføje funky energi til ethvert rum.

Slået fra

Hvis du kan lide farve men ikke lyse farve, gå med dæmpede nuancer. Dæmpede farver omfatter pastel grøn, støvede pink, underspillet blå, tan, gul, creme, grå og brun. Pink, brun og ecru oprette en tiltalende farvepalet til et moderne look med et feminint touch. Bleg turkis med brun og creme er en anden moderne look, der virker i soveværelset eller stuen. Pink, grøn og hvid er en energisk blanding mens pulveret blå og bleg grøn bringer energi til et værelse. Gul, blå og hvid er sjove og muntre.

Sort og hvid

Klassiske og tidløse, sort og hvid ser godt ud i alle rum. Farverne skaber en behagelig kontrast og balance. I et køkken eller soveværelse ser sort og hvid fantastisk med rød. Med sennep gul og nuancer af brunt, sort og hvid oprette en beroligende virkning, ekko en Zen-inspireret værelse. Sort og hvid parret med turkis skaber stemning af et værelse i strand-stil.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com