God hus rengøring Tips

September 8

God hus rengøring Tips

At holde dit hus ren har flere fordele ud over den indlysende æstetiske ene. Et rent hjem er langt sundere end en beskidt hjem. Et rent hjem gør det også meget nemmere at finde, hvad du har brug for. Det gamle mundheld om alt at have et sted bliver en væsentlig sandhed livets øjeblik du indser, at du ikke kan finde, hvad du har mistet.

Oliekridt mærker

Modstandsdygtige gulve og unge børn uundgåeligt betyde oliekridt mærker på gulvet. Fjern oliekridt mærker fra vinylgulve først gnide med tandpasta og derefter vaske med en fugtig klud. Sølv polsk er bedre for oliekridt mærker, der er blevet efterladt på gulvet i lang tid.

Malede overflader

Dit hjem er fyldt med malede overflader, der skal til sidst en god rengøring, fra vægge til møbler. Før du lægger sæbe og vand til en malet overflade, er det en god ide at børste det støv og snavs væk. Nå høje steder ved at dække børster af en kost med en klud.

Trappe gelændere

Ren trappe gelændere af indpakning et håndklæde omkring en tør moppe. Startende fra toppen af trappen, arbejde din vej ned gelændere ved at skubbe mop ned det. Give rækværket en fin dug med vand og derefter gøre din vej ned igen med et tørt håndklæde. Når kluden rundt dry mop bliver alt for beskidt, vendte bare det indefra og ud snarere end at finde en ny håndklæde.

Afstøvning hårde overflader

Afstøvning hårde overflader har en vis grad af ubrugelighed til det, da støvet kun skal komme tilbage, men du kan gøre dit næste forsøg mere vellykket end din sidste. Sprøjtning møbelpolish på en klud vil resultere i mere effektiv samling af støvpartikler end med en tør klud.

Spillekonsoller

Altid unplug din spillekonsol, før du rengør den. Ydre af disse enheder kan rengøres med en tør, fnugfri klud. Brug aldrig slibende materiale eller aerosol rengøringsmidler til at rense spillekonsoller, ikke engang luft ventilationsaabninger. I stedet, bruge en blød børste til forsigtigt rengøre væk ophobning af støv i disse ventilationskanaler.

Pletter på læder eller ruskind

Pletter på møbler lavet af læder eller ruskind kan meget ofte slettes helt bogstaveligt med en blyant viskelæder. Fedtet pletter bør rengøres med et drys af majsstivelse, der har været overladt til at absorbere natten over. Den næste dag du bør kunne børste læder eller ruskind tilbage til normal.

Glasoverflader

At holde glasoverflader inde i dit hus ren ved at tilføje 2 tbsp. af flydende skyllemiddel til 1 kvart lunkent vand. Nemlig tilføjede bekvemmelighed, hæld blandingen i en standard sprayflaske. Få de bedste resultater, ren med avis snarere end en klud og derefter tørre med en klud.

Chrome

Spild ikke penge på de dyre chrome rensemidler sælges i butikkerne. Enhver chrome inde i dit hus, herunder på bil i garagen, kan rengøres lige så godt af med god gammeldags club soda.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com