God mad til en ryger

October 5

En ryger er én måde at skabe meget flavorful kød med lille indsats. Røgede fødevarer har en meget karakteristisk smag, der kan lyse op i ethvert dinner party, grill eller familie måltid. Ryge din egen mad, men er tidskrævende, så du skal sørge for du har tid til at tjekke op på din mad, som det madlavning, tilføje ekstra brændstof eller sørge for du mad ikke er for længe.

Fjerkræ

Kylling er den mest almindelige fjerkræ element, der bruges i en ryger. Kylling dele eller hele kyllinger kan bruges i en ryger, med forskellige typer af krydderier. Andre fjerkræ inkluderer ænder og fugle såsom Cornish høns eller fasaner. Ænder er fattier end kyllinger, og er mere tilbøjelige til at skabe fedt brande, så skal de være set nærmere. Cornish høns og fasaner er mindre og mindre fede end kyllinger, så de kræver en kortere periode, som ryger. En anden mulighed er at ryge vagtler. Vagtler er meget små og har brug for meget mindre tid til at ryge, og flere af dem kan være røget på én gang.

Svinekød

Svinekødsprodukter såsom ribben og svinekød skuldre er klassiske rygning valg. Hjem-rygning ribben og svinekød skuldre kan oprette grill pit eller restaurant-kvalitet smag i en meget kort periode. Ved hjælp af forskellige typer af træ vil skabe forskellige smagsvarianter. Svinekødsprodukter kan modstå meget stærke smag, så mesquite og hickory er gode valg. Hvis du kan finde det, skaber oliven træ en meget subtil og urte smokiness.

Oksekød

Bryst er den mest almindelige kød, der er røget, selvom okse ribben er også blevet stadig mere populære. Bryst er fede og kollagen-fyldt og når langsomt kogt, bryder ned i meget mørt og velsmagende kød. Det kan skiver og bruges i sandwiches, eller endda på toppen af salater. Ved hjælp af stærkere woods vil låne røget færdigvaren en mere karakteristiske smag.

Fisk

Fisk kan være røget hele eller i fileter i en ryger. En lang række fiskearter er godt for rygning, men generelt en fisk med et højere kødet-til-knogle forhold vil fungere bedre end en bonier fisk. Populære valg omfatter ørred, laks, makrel og zobel fisk. Fisk kan være varm eller kold røget, afhængigt af hvor lavt dit ryger kan fastholde sin temperatur. På grund af den følsomme karakter af fisk er det ideelt at bruge mindre abrasively flavored woods for at ryge. Enten oliven eller apple skoven kan bruges. Også god er en bred vifte af frugt woods, der låner en blomster og søde smag af røget fisk.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com