God skygge træer for nær et hus

September 29

God skygge træer for nær et hus

Plantning træer omkring dit hus kan være mere end en landskabsarkitektoniske indsats for at gøre din ejendom mere attraktivt. Det kan skygge dit hjem, sparer energi og køling omkostninger. Nogle typer af træer, er specielt gode til at give skygge; de kan plantes i nærheden af dit hjem for at blokere den hårde eftermiddagssolen, skygge en aircondition-enhed eller holde morgen sollyset ud af dine øjne.

Sukker Maples og kastanjer

Træer som sukker maples eller kastanje træer vokse til at danne en oval eller æg-formede baldakin af grene, der kommer til et punkt i toppen af træet. Blade på disse træer er tætte og giver fremragende skygge. Plantning disse træer i områder, der blokerer for solens stråler fra din aircondition-enhed kan gøre den centrale enhed job meget lettere. Ovale træer vil blokere sollyset helt i mange tilfælde, så de ikke skal plantes i områder, hvor udsigten er vigtigt.

Amerikansk Elm

Træer, der vokser med en bred, afrundet top baldakin act som en paraply for at skygge dit hus. Den amerikanske elm træ er et eksempel på denne type af træ. I modsætning til tættere, ovale træer, der blokerer solen og vanskeliggør voksende græs nedenunder dem, tillader paraply-formede træer lys at trænge igennem til jorden, så andre planter kan vokse i bunden af træet. Disse træer er også nyttigt for skygge i områder, hvor opretholde et uhindret udsyn er vigtigt, da der er færre lave grene at slås med.

Amerikansk elm, mens en effektiv skygge træ, der skal plantes i en afstand fra huset. Det bør også plantes fra vand linjer. Disse træer har wide-spredning, dybe rodsystemer, som kan være invasive og beskadige hen til afledningsgrøft linjer eller vandrør, ifølge Northscaping hjemmesiden.

Hybrid Poplar

Hybrid poplar er et videnskabeligt manipuleret træ ofte anvendes i nybyggeri på grund af dens evne til at vokse hurtigt. Disse træerne kan vokse 10 fødder i et enkelt år, ifølge den hurtigt voksende skygge træer hjemmeside. Hybrid poplar bruges også til at erstatte træer, der er gået tabt til at storme eller sygdom. Da skygge kan gøre en forskel i udseende, køling eller opvarmning evne til et hjem, er erstatte tabt træer så hurtigt som muligt en prioritet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com