God stof til gardiner

April 17

Nogle gange kan det være umuligt at finde gardiner, der vil matche indretningen af dit hjem eller være den rigtige størrelse. Gør din egen gardiner løser problemet. Du får at vælge stof og stil med gardiner, som du gør.

Ren og skær stof

Ren og skær stof gøre god gardiner, især hvis du vil have noget let til sommermånederne. Ren og skær stof også fungerer godt, når hang med tungere forhæng, der ønskede at forlade åben. Hængende sheers bag de tungere gardiner giver lys ind i rummet men også giver nogle privatlivets fred.

Cottons

Bomuldsstoffer arbejde samt gardiner især i boliger, der er indrettet i landlig stil. Cottons er tungere end ren og skær stof, men ikke så tung som traditionelle draperier stof. Gardiner lavet af bomuld kan hænge alene eller foran sheers. En af de gode ting om bomuld gardiner er, at de er vaskbare, i modsætning til mange draperier stof, som er tørre kun til Rens. Bomuld gardiner vil holde op for en lang tid, især hvis de er foret, som beskytter stoffet fra at blegne i den barske sol. Cottons arbejde samt Cafe gardiner, fuld længde paneler og sengeforhæng.

Draperier stof

Finde specifikke draperier stof på et Stofbutik. Disse stoffer er tungere end cottons eller tynde. Mange draperier stof arbejder sammen med koordinerende møbelstoffer for at samle udseendet af et værelse. Mange draperier stof er lavet af hjem indretningsarkitekter. Bruge draperier stof til næsten enhver form for gardin herunder lange Draperiet paneler og sengeforhæng.

Blonder

Blonder kan være et godt valg for enkel, men elegant gardiner. Blonder er alsidige, idet det kan bruges som en ren baggrund, landlig stil, Cafe gardiner eller lange panel gardiner. Ved hjælp af kniplinger stof til at gøre gardiner kan gøre hele opgaven simpel. På grund af den måde blonder er fremstillet, behøver siderne af blonder ofte ikke hemming. Alt du skal gøre er at tilføje et hus på toppen og en hem i bunden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com