Gode gulve til køkkener og bade

July 16

Gode gulve til køkkener og bade

Køkkener og badeværelser er tung trafik og spild. Som en nødvendighed, skal gulvbelægning muligheder for disse værelser være holdbar, let at rengøre og vises fryd for øjet. Der er flere muligheder for gulvbelægning for disse værelser. Disse indstillinger varierer i niveauet for udgiften. Hvis budgettet er et problem, specifikke gulvbelægning typer såsom vinyl eller linoleum ville være den bedste mulighed for omkostninger. Men hvis prisen er uden betydning, der er mange muligheder for gulvbelægning til køkken og bad.

Linoleum og Vinyl

Linoleum og vinyl holde op godt i en fugtige og fugtige miljø som et badeværelse. Disse gulve typer er den mest økonomiske og lettest at installere og vedligeholde. For store familier, vil især med små børn, denne type af gulve rumme op godt til tunge mund trafik og vand spild. Det kan være glatte når de er våde og tæpper bør anvendes til at suge op ethvert spild og giver en sikker overflade for små fødder.

Flise

Keramiske fliser er en anden fælles valg til køkken og badeværelse gulvbelægning. Det er relativt nemme at vedligeholde, selv om det kræver arbejde for at sikre, at snavs ikke sidde i injektionsmørtel linjer hvor det kan havnen bakterier. Damprensning anbefales til flise gulv i køkkener og badeværelser, især i hjem med små børn. Marmor eller skifer fliser kan bruges i begge værelser, men det er vanskeligere at opretholde og er dyrere at købe og installere.

Trægulve

Trægulve kan bruges i køkkener og badeværelser. Hvis gulvet er forseglet korrekt og godt vedligeholdt, bør det ikke warp eller knæk. Spild og vand skal renses op hurtigt at undgå at beskadige træ og at undgå at skabe farlige områder hvor folk kan glide. Laminat gulve er en mulighed for dem, der ønsker udseendet af trægulve, men foretrækker let vedligeholdelse og mindre dyre indledende omkostninger.

Tæppe

Tæpperne er sjældent bruges i køkkener og badeværelser, hovedsagelig på grund af spørgsmålet om farvning. Dog med den rigtige løber behandling og hurtig opmærksomhed til spild, kan det være ordentligt vedligeholdt. I boliger hvor sikkerhed er et spørgsmål, er som med mindre børn eller ældre, tæpper en mere sikker overflade, når de er våde. Stærkt trafikerede områder foran dræn og bøtter kan beskyttes med tæpper til at forhindre udslip og vand fra skadelige gulvtæppet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com