Gode ideer til dekorere en kappe

January 17

Gode ideer til dekorere en kappe

Pejsen er næsten altid som standard, den naturlige omdrejningspunkt i ethvert rum. Dekorere kaminen er en fantastisk måde at spille op denne arkitektoniske funktion og gøre mest muligt ud af din pejs. Uanset om du dekorere med et enkelt stykke af dramatisk art eller med en kombination af kunst og tilbehør, afhænger af din mantel og din stil.

Kunst

Kunst er det første element til at vælge til din kappe indretning. Fordi dette vil være et samlingspunkt, bør den brik, du vælger at hænge over din pejs være noget, der har virkning og/eller særlige betydning. Hvis du har et stort stykke af kunst, der er meningsfulde og fokus forbliver på det, gør det det eneste element på din kappe så det bliver alle opmærksomheden.

En af de mest populære varer til at hænge over kaminen er spejle. De reflekterer lys og kan formidle en følelse af glamour og raffinement. Hvis du bruger et spejl, overveje flankerende det med væg sconces eller placere stearinlys på kaminen. Det reflekterede lys vil funkle, skaber en opvarmning glød. Før hænge et spejl over kaminen, tage hensyn til hvad det vil afspejle. For de bedste resultater, bør den reflekterede opfattelse være noget smukt at se på.

For en dramatisk erklæring, vælge et stort spejl, der er næsten lige så bred som mantel (men ikke større). Hænge spejlet og arrangere tilbehør på kaminen foran den. Dette vil skabe en interessant baggrund for dit tilbehør og vil øge deres indflydelse.

Uanset om du hænge kunst eller blot læne det på kappen er helt op til dig. Hvis du har en særlig samling af indrammede billeder, er en stor look at placere dem i rammer af samme farve, men varierende størrelser, og Arranger billeder, så de er hælder på kappen. Vær sikker på, du ikke bruger så mange billeder at de nemt ikke kan ses. Hælder en gruppe af spejle, ville hver i rammer af forskellige størrelser, former og farver, også være en dramatisk erklæring.

Tilbehør

Tommelfingerregel, når du grupperer tilbehør er at arbejde i ulige numre. På en forholdsvis smal plads som en kappe, vil der sandsynligvis begrænse dit tilbehør til grupper af tre eller fem. Gruppere lignende tilbehør i stedet for afstand mellem dem over hele længden af kappen. Denne måde, de vil have mere indflydelse og en mere underfundig udseende.

Kamp fristelsen til at fylde hver tomme af plads på din kappe. En af de vigtigste regler i design og indretning er at redigere selv. Forlader en tom plads er en god ting! Ikke kun vil det holde din kappe fra ser rodet og ufokuseret, det vil give mulighed for øjet at sætte pris på det, der vises. Hvis du har for mange ting at vælge imellem, overveje at ændre dit tilbehør ud med jævne mellemrum, således at du kan nyde alle dem, bare ikke alle på samme tid.

Stearinlys er et fantastisk tilbehør til en kappe, og de har endnu mere effekt, når de er placeret i iøjnefaldende lysestager. Prøv at bruge glas indehavere i varierende størrelser og figurer.

Brugen af skulpturer kan give dimension, og tilføjer til den overordnede visuelle interesse for dit space. For en eklektisk look, bruge en blanding af forskellige elementer i forskellige teksturer til at dekorere din kappe. Kombinere skulpturer med indrammede stykker og tilføje græsser i vævet containere. For et traditionelt udseende, så prøv topiary eller vaser fyldt med blomster på hver ende af kappen med en runde ur i midten. Hvis din stil er mere moderne, dekorere med vaser i forskellige højder og figurer, der er malet i samme farve.

Husk at tilbehør på den ene side af kaminen ikke behøver at afspejle, hvad der er på anden siden. Så længe de visuelle vægt er lig, vil grupperingerne arbejde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com