Gode ideer til et soveværelse med 2 børn

May 3

Gode ideer til et soveværelse med 2 børn

Børn, der deler et værelse kan føle sig frustrerede over deres mangel på plads og modsatte ideer om hvordan rummet skal se ud. Heldigvis er der en række nemme måder at dekorere et soveværelse for to børn, der vil behage alle, forældre inkluderet. Vælger et rum dekoration for to børn kan være sjovt.

Køjesenge

Gøre en køje seng det centrale element i rummet. Dette vil give rummet meget mere plads til skriveborde, legetøj og opbevaring til både børn, der deler rummet. Derudover skaber en køjeseng en personlige rum, hvor hvert barn kan have nogle privatlivets fred. Vælg en køjeseng, der passer i rummet og giver plads til andre aktiviteter for de to børn til at sikre, at de vil begge nyder at bruge deres soveværelse.

Komplementærfarver

Har børnene vælge to komplementære farver til deres værelse, såsom orange og blå eller gul og grøn. Male vægge ved hjælp af disse komplementære farver, og vælg sengetøj, dekorationer og tilbehør til hvert barn med farver i tankerne. Dette vil skabe en farve-koordineret soveværelse, hvor hvert barn ved, hvilket element er hendes, mens at skabe et rum, der ser ud som om det var indrettet professionelt. Bruge komplementære farver til at skabe et rum, begge børn vil nyde.

Tema værelse

Tillade børnene til at vælge et tema til deres værelse. Sport, heste og dans er fælles temaer børn gerne til deres værelser. Dekorere rummet omkring dette tema, og lad børnene at vælge kunst, tilbehør og sengetøj, temaet for rummet. Dette vil give børnene kontrol over indretningen og tillade dig at oprette en god udsmykning ordningen, der kan opdateres, efterhånden som børnene bliver ældre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com