Gode ideer til et soveværelse med to børn

November 8

Gode ideer til et soveværelse med to børn

Når der er plads på en præmie, børn ofte ender deler værelse. Dette betyder imidlertid, at de skal dele et tema eller farve ordningen så godt. Forældre hvis børn har meget forskellige interesser og meninger kan bruge forskellige teknikker til at dekorere rummet på en måde, som vil glæde både børn.

Fælles tema

Fortvivl ikke, hvis dine to børn synes at have helt forskellige interesser. Du kan nemt kombinere to med en smule af originalitet. For eksempel, hvis et barn elsker enhjørninger og den anden er en stjerne fodboldspiller, kan du male bunden par fødder af væg grønne og væg blå top par fødder. Så bare tilføje en enhjørning spankulerende i græsset på én side, og en fodboldspiller løber tværs over græsset på den anden.

Hvis et barn ønsker en firetruck tema og den anden elsker lyse pink, kan du gøre deres plads en original kombination af røde og pink, med to lyserøde vægge, to røde mure og nogle fælles møbler i rød med pink trim.

Halvdelen og halvdelen

Dekorere de to sider af rummet, så de har helt forskellige temaer. For at trække denne ene ud, Sørg for, at temaerne er meget indlysende med forskellige farveskemaer og meget forskellige møbler og indretning.

Ældre børn vil håndtere en beaded gardin eller en anden skillelinje tværs over midten af rummet som både en måde at vise opdelingen mellem de to temaer og en metode til beskyttelse af personlige oplysninger. Opdele rum diagonalt for at gøre ideen mere original, især hvis døren er i et hjørne. På denne måde hvert barn får to komplette vægge og let adgang til døren uden at gå gennem andre barnets plads.

Vandret Split

Køjesenge spare en masse plads og du kan stadig give hvert barn et unikt tema eller farve ordningen. I stedet for at gøre linjer på væggene til at vise opdelingen mellem dekorationer, gøre én lange vandrette linje halvvejs op alle fire vægge. Male området over linjen efter temaet for barnet på den øverste køje og området under linjen efter temaet for barnet på den nederste køje. Endnu to solide farver med pre købte grænser (et langs loftet, en langs gulvet) give børnene føler at have deres egen indrettede plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com