Gode ideer til, hvordan man kan sætte hylder

February 20

Gode ideer til, hvordan man kan sætte hylder

Væg hylder kommer i forskellige materialer. Eksempler omfatter træ, metal og glas. Med nogle kroneformen og et par værktøjer, kan du lave dine egne hylder, der afspejler din personlighed og indretning smag. Ud over deres design bestemmer hvordan og hvor du placerer hylderne den visuelle effekt de vil have i dit hjem.

Symmetrisk

Symmetri skaber et afbalanceret look til ethvert rum. For eksempel, bryder flankerer begge sider af dit køkken kabinet med åbne reoler op monotoni af udseendet uden at forringe den visuelle sammenhæng. Yderligere ideer til, hvor du vil placere symmetrisk reoler er omkring pejse, underholdning enheder og andre store knudepunkter i et værelse.

Tilfældige

Placere reoler tilfældigt skaber en abstrakt look til rummet. Da det holder øjnene bevæger sig rundt, kan det hjælpe en mindre mur synes større selv hvornår det er dækket i hylder. Eksempler kan nævnes ved hjælp af en lang nederste hylde til at sætte et stort maleri på og placere mindre hylder tilfældigt over at vise mindre værker af samme kunstner.

Indramning

Frame døre og vinduer på enten side med symmetrisk eller asymmetrisk reoler, og forankre området over tarmene med en lang fast hylde. Svævende hylder foran grand windows og andre knudepunkter tegner dine øjne mod deres funktioner samt give ekstra plads til visning.

Abstrakt

Placer dine hylder i abstrakt måder at tilføje kunstnerisk effekt til et værelse. For eksempel, hænge en træhylde sidelæns i en lodret vinkel, og Vedhæft en klare hylden til bunden af det vandret. Stak bøger op på klare hylden med deres bunde vender den træ hylde for at give den illusion, at bøgerne alle sidder sidelæns på væggen. En anden idé er at placere en glashylde sidelæns i en lodret vinkel, og lim glas vaser til det. Fylde Vaserne på forhånd med falske gel vand, der hærder og falske blomster.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com