Gode ideer til LEED badeværelser

March 2

Et badeværelse kan være en af de mest ressourcekrævende værelser i huset. Vand forbrug og energiforbruget er generelt høj i badeværelset, og det kan være et godt sted at reducere miljøpåvirkningen. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) certificering (og anbefalinger) kræver lav-flush toiletter og vandbesparende anordninger i brusere og vandhaner. Andre idéer ville være at installere energieffektiv belysning, genvundne glas fliser og ordentlig ventilationssystemer.

Lav-skyls Toilet

Lav-flush toiletter bruge 1,6 gpf (gallon pr flush). En nøgle til at kigge efter i lav-flush toiletter er, hvor effektivt de fjerne affald med en enkelt flush. Lav-flush toiletter bruge tyngdekraften og atmosfærisk tryk til at skubbe vand fra tank til skålen, derefter gennem en fælde system i kloaksystemet. Når de søger en lav-skyls toilet, Sørg for at tjekke anmeldelser af rødmen ydeevne.

Dual-Flush toiletter

En konvertering kit kan installeres i et eksisterende toilet til at oprette et dual-flush system. Håndtaget kan skubbes en måde for en skylning kun og håndtaget kan skubbes den modsatte vej for en fuld-flush system. Dual-flush toiletter kan også erstatte dine eksisterende toilet. De har en to-knaps system på toppen af tanken, en for en flush skylning og den anden for en fuld flush.

Low-Flow brusehoveder og lav-Flow vandhane Plæneluftere

Lav-flow brusehoveder kan reducere din husstand vandforbrug. Kigge efter en lav-flow brusehoved, der bruger en forbrug på 0,5 til 2 gallon per minut (gpm). Vandhane beluftere er dybest set små skærme, der begrænser mængden af vandflow kommer gennem vandhanen. Normalt kommer vandet fosser ud af en hane. Men en perlator spreder strømmen og hjælper med at spare på vandet på denne måde.

Tankless vandvarmere

Traditionelle vandsbeholdere opbevare varmt vand kontinuerligt og producere standby energitab, der kan koste dig penge. I en tankless vandvarmer løber koldt vand gennem et rør ind i en tank, der har et varmelegeme i enheden. Hvis det er gas, er så det opvarmet med en gas element, hvis elektrisk, så en elektrisk element opvarmer vandet. Resultatet er, at du har en konstant tilførsel af varmt vand, der aldrig løber ud.

Belysning

Kompakt lysstofrør (CFL) og light emitting diode (LED) lys kan bruges til at erstatte traditionelle belysning i badeværelset. Kompakt lysstofrør skrue ind i standard Lampesokler og afgiver lys, der ligner almindelige glødepærer. LED-lys skal nye socket baser til at erstatte standard Lampesokler. LED-lys er langtidsholdbare, køling og meget holdbare.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com