Gode ideer til Omarrangering et soveværelse

December 9

Gode ideer til Omarrangering et soveværelse

Hvis du ønsker at give dit soveværelse et helt nyt look, er omarrangere sine møbler ofte en af de letteste og mindst kostbare måder at gøre dette. Derudover kan omarrangere møblerne forbedre funktionaliteten af rummet og giver det et personligt præg.

Opretter en skabelon

Når du har besluttet, hvor alle møbler bør gå, oprette et diagram eller en skabelon for den foreslåede placering, at bemærke placeringen af alle ventilationskanaler og stikkontakter. Hvis det er muligt, oprette papir mønstre eller udskæringer, der er så tæt som muligt til den faktiske størrelse af brikkerne, så du kan se, hvordan møblerne vil indtage pladsen. Dette er især vigtigt, hvis du forsøger at tilføje en læsning nook eller lille undersøgelse område til rummet, fordi du vil være i stand til at afprøve mulige gangbroer og Bemærk eventuelle blokerede døre og vinduer. Det er meget lettere at flytte mønstre end møbler.

Balance og fokus

Det er vigtigt at huske omdrejningspunktet for rummet, såvel som den overordnede visuelle balance. Da sengen er normalt omdrejningspunktet i soveværelset, placere den over døren til lukke sig op den tilgængelige plads, så prøv at afbalancere den modsatte side af rummet med en anden stor objekt, såsom en kommode. Læg ikke alle store stykker på samme side af værelset, fordi det vil gøre en side af lokalet ser tunge.

Brugervenlighed

Før du færdiggør møbler placering, tjek anvendeligheden af dit design--det er, skal du placere de stykker, som du kan bruge sammen i nærheden af hinanden. For eksempel, hvis du altid lægge ud dit tøj på din seng før du kjole, kan du sætte sengen i nærheden af skabet. En kommode i nærheden af skabet er også en god idé. Sørg for, at skuffer kan åbnes fuldt ud og at der er ingen grund til streng forlængerledninger på tværs af en vej.

Dekorative elementer

Mens du omarrangere Soveværelsesmøbler, glem ikke at tilføje nogle nye udsmykning rører såsom en ny talsmanden for sengen eller smide tæpper for sal. Ændre fotos eller gruppere dem forskelligt. Tilføje farverige vægtæpper for at skabe en særlig stemning. Disse ekstra stykker kan binde enhver forskelligartede elementer sammen for at give rummet et færdigt look.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com