Gødning for økologiske løg

December 15

Gødning for økologiske løg

Ifølge Oregon State uddannelse Extension Service, løg har lavvandede rødder og svært ved at få immobile næringsstoffer som fosfor, kalium og nogle mikronæringsstoffer som zink. Bortset fra bestemte næringsstoffer muligvis jord genbestilling af basale næringsstoffer. For økologiske løg avlere, bør alle disse kosttilskud komme fra et naturligt forekommende stof.

Kvælstof

Kvælstof er et næringsstof, som bliver opbrugt fra jorden let. En måde at genopbygge dette er at bruge kvælstofbindende planter, som bønner. Før du plante løg, vokse nogle bønner, trække dem ud når de er unge, og tilføje dem til din jord som grøngødning.

Kompost

Husdyrgødning og andre mad affald er kilder til næringsstoffer som fosfor, kalium og zink. Koncentrationen kan variere afhængigt af dyrenes kost og nedbrydning proces.

Kalium

En anden kilde til kalium er kalium sulfat, fundet i tunge salt søer som det døde hav. Det er ikke anvendt af nogle økologiske gartnere, fordi der er en proces af udvinding, der skal finde sted. Træ aske er et alternativ.

Andre næringsstoffer

Nogle overanstrengt jord kan mangle i mikroorganismer, hjælper visse planter vokse. Løg skal mycorrhizal svampe at udvikle. Hvis du ikke har en kompost kilde, kan du prøve at købe mycorrhizal svampe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com