Gødning & fosfater

October 2

Gødning & fosfater

For sund vækst og udvikling, planter har brug for en tilstrækkelig forsyning af tre essentielle næringsstoffer, kaldet makronæringsstoffer. Niveauer af kvælstof, fosfor og kalium--"de tre store"--der ofte mangler i jorden fordi planter feed på dem stærkt som de vokser.

Kilder

Fosfat gødning fylde fosfor i jorden. Fosfor stammer fra gamle havliv fundet i dag som forstenet indskud i Nordamerika og nordlige Afrika. Hvis du vil oprette fosforsyregødningen, kombineret naturlige phosphatsten med svovlsyre, hvilket resulterer i en koncentreret fosfor løsning. Tredobbelt superphosphat, produktnavn fosfat og diammoniumphosphat fosfat er eksempler på fosforsyregødningen.

Fordele

Korrekt brug af fosfat gødning giver mange fordele til dyrkning af planter. Som en væsentlig del af fotosyntesen, som omdanner solenergi til kemisk energi, sikrer fosfor planter har den energi, de behøver for at vokse og modnes. Passende fosfor aids frø spiring og sund rodudvikling, sikrer effektivt vandforbrug og fremmer den blomstrer.

Potentielle farer

Har en jordprøve, testet før du bruger nogen form for gødning til at sikre de korrekte typer og mængder bruges. Denne tommelfingerregel er især vigtigt, når du bruger fosforsyregødningen, fordi de er en væsentlig kilde til vandforurening. Når fosforsyregødningen er overapplied, træder afstrømning storm afløb og til sidst søer og vandløb.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com