Gødning krav til Amaryllis

November 28

Gødning krav til Amaryllis

Amaryllis bære store lyse blomstrer, der er en muntre indendørs eller udendørs vinter blomst. Planter foråret fra store pærer der kan være regrown år efter år. Blomsterne er prangende med 6-tommer blomstrer på toppen af en høj stilk. De kan kun dyrkes udendørs i US Department of Agriculture zoner 9-11 året rundt. Enhver anden zone, og de skal komme inde i September og kan gå tilbage efter alle faren for frost er overstået. De kræver minimal pleje, men behøver gennemsnitlig vand, sol og nogle rutinemæssig befrugtende.

Type

Løgene kan startes i et varmt sted indendørs i fugtig jord. Når pæren spirer bør du begynde at gødskning. Du kan befrugte med en langsom frigivelse gødning eller en flydende gødning. Væsken kan føjes til vandet to gange om måneden og vil fremme en kraftig vækst og en sund plante. Uanset hvilken gødning, du vælger, skal det være af høj-fosfor indhold (5-10-5). Tallene på gødningen Angiver procentdelen af nitrogen, phosphor og kalium blandingen indeholder. Fosfor tilskynder blomst vækst. Amaryllis' trompet formede blomster er hovedårsagen til denne pære er vokset, så en gødning med det andet tal højere er ideel.

Du kan også vælge en pære gødning og følg anvisningerne. Udvendige beplantninger bør have godt ændrede jord med god dræning og masser af organisk materiale. En afbalanceret, langsom frigivelse gødning som en 6-6-6-kan bearbejdes i jorden før plantning.

Timing

Pæren, sig behøver gødning indtil det viser vækst skal det nære. Pære, meget gerne en æggeblomme, kun bærer en vis mængde af ernæring, så det vil har brug for mad, så snart det producerer skyde. Befrugte alle via den blomstrende sæson, så afbrød blomsten, når det er gjort. Lad stilken, indtil det bliver gul--det indsamling og lagring af energi i pæren til næste sæson. Du vil stadig nødt til at befrugte selv efter blomsten er borte. Planter, der dyrkes udendørs behøver ikke at være befrugtet så ofte. To eller tre gange under den voksende sæson er tilstrækkelige eller du kan bruge langsom frigivelse gødning. Du bør stoppe befrugtende ved slutningen af September og bringe anlægget oktober.

Ansøgning

Anvendelse af gødningen vil blive timet med en vanding. Ikke vand på halsen af pæren hvor stilken fremgår. Dette kan forårsage et råd eller svamp. Samlet set jorden skal være fugtig, men ikke iblødsætning, og der bør altid være en vanding fad under det at indsamle afstrømning. Dette skal være tømt så planternes rødder ikke iblødsætning i vand. Flydende eller granulerede mad kan godt indarbejdet i vandet. Nogle langsom frigivelse gødning er kornet og kan bare blandes i jorden. De vil frigive næringsstoffer med hver vanding.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com