Gødning tæthed prøve måling enheder

October 21

Producenter af utallige produkter er afhængige af præcise densitetsmåling for produkt effektivitet og sikkerhed. For eksempel, overvåger byggeindustrien regelmæssigt vægten af produkter såsom hjem isolering. En af grundene er, at det er mere rentabelt at fremstille materiale som denne, hvis vægten er lysere. Materialerne skal dog også være funktionel. Tætheden måles for at finde en balance mellem to. Landbrugsindustrien måler tæthed korn, gødning og jord prøver og afhænger resultater at gøre miljøet og andre bestemmelser.

Pycnometers

Pycnometers bruges til at analysere volumen og beregne massefylden af et faststof såvel pulver som gødning. Den anvendte teknik kaldes pycnometry og blev født ud af behovet for at måle mængden af uregelmæssigt formet materialer. Pycnometers måle volumen ved gas deplacement og de er kendt for at være hurtig og meget præcis. Selv om pycnometry kan bruges til at måle tætheden af porøse objekter, er dens anvendelse mere almindeligt anvendt for nonporous objekter. High-end gas pycnometers er udstyret med avanceret teknologifunktioner for præcist tæthed målinger. Disse funktioner omfatter computer kompatibilitet, vakuum purge pumper og kapacitet til at analysere fem prøver i sekvens samtidigt.

Nukleare tæthed meter

Nukleare tæthed meter bruger radioaktive områder på overfladen af jord for at måle density. De fleste meter har også en sonde, der er indsat i jorden. Denne teknik kaldes direkte transmission. I teorien absorberer jord, som er tættere en mere stråling end løsere jord. Nukleare tæthed meter afsløre mængden af stråling i jorden og omsætte resultaterne til den samlede massefylde. Nukleare tæthed meter er præcis og hurtig. Denne teknologi er ikke begrænset til brug i USA. I andre lande måles biofertilizer og uorganisk gødning forbindelser med lignende nukleare teknikker til at bestemme, hvilket ville producere en højere udbytte i afgrøder.

Flowmålere og aerometre

Mens pycnometers og nukleare tæthed meter er oftest bruges til at måle og Vurder tæthed prøver, er der en bred vifte af sådanne anordninger anvendes til andre applikationer. Disse omfatter termisk masse flowmålere og aerometre. Termisk masse flowmålere måle tætheden af gas og anvendes som densitometers på rene væsker og slam. Aerometre er den mest økonomiske og lettest instrument, der anvendes til måling af massefylde. Dybest set, en araeometri er en kalibreret klasse float, der giver direkte aflæsning ved hjælp af en skala. Fint kornet jord, ler og silts klassificeres ved hjælp af hydrometer proces. Beslutningen om hvilket instrument tæthed måling enhed er passende er baseret på flere faktorer som omkostninger, sender indstillinger og egenskaber af processen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com