Gødning til udplantning kløver/cikorie

July 28

Gødning til udplantning kløver/cikorie

Når du siger "kløver", tænker de fleste mennesker sandsynligvis på mytologiske held i en fire - blade kløver. Selve anlægget, er imidlertid ofte anvendes i landskabspleje som et bunddække eller i græsplæner. Sammen med cikorie bruges kløver også som fouragering afgrøde eller græs for husdyrbestand græsning. For at starte en afgrøde af kløver og cikorie, skal nogle specifikke ting ske, herunder at give frøene den rigtige gødning.

Plante kløver og cikorie med gødning

Plante kløver og cikorie i foråret eller sommeren for de bedste resultater. Begge planter kræver en fugtig, virksomhed såbed, så Bland kompost med top 4 inches af din jord. Vand området godt inden plantning for at give kløver og cikorie frø fugt de har brug for at spire. Hverken frø er godt med konkurrence, så fjerne andre planter eller græsser vokser i området. Hverken kløver eller cikorie kræver kraftig gødskning, og gødning kan rent faktisk skade frø, hvis det er for stærk. Bland en meget blid frø gødning som Milorganite i kløver og cikorie frø inden distribution, og ikke befrugte stærkt efter plantning din afgrøde.

Plantefrø kløver og cikorie med en hastighed på 2 til 3 lbs. per hektar jord. Frøet kan blive transmitteret oven på jorden, men kan være mere vellykkede, hvis det er sået ved hjælp af en boring eller slids-seeding maskine. Holde din jorden fugtig, indtil afgrøden er etableret og fremspiring, og derefter opretholde hyppig vanding. Kløver og cikorie både trives under fugtige forhold og kan overleve i områder, der ikke dræn godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com